Voditeljki i pevaču neophodna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer Željko mnogo radi, pa Jovana ne može sve sama da postigne

Jovana Joksimović se porodila i donela na svet dve divne bliznakinje, kojima su dali ime Ana i Srna.

Željko i Jovana traže bebisiterke koje bi im pomagale u podizanju Srne i Ane, dok za sina Kostu imaju ženu koja se brine o njemu
 
Željko i Jovana Joksimović postali su roditelji bliznakinja Ane i Srne pre nedelju dana, a čim je voditeljka izašla iz porodilišta, krenuli su u potragu za dadiljama.

Voditeljki i pevaču neophodna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer Željko mnogo radi, pa Jovana ne može sve sama da postigne.

Jovana i Željko Joksimović
Fotke printskrin

Kako naš izvor blizak Joksimovićima tvrdi, njima su potrebne dve bebisiterke, za svaku bebu po jedna.

– Jovana nikako ne može sama sve da postigne. Još je boli rana od carskog reza, pa joj trenutno pomažu i Željkova i njena mama. Ipak, dali su se u potragu za dadiljama, a bebisiterke moraju da budu usko profilisanog obrazovanja – da imaju završenu visoku medicinsku školu, ginekološko-akušerski smer, i moraju da imaju vrhunsku preporuku. Svaka od zaposlenih treba da bude spremna da se maksimalno posveti bebama, a u početku će i tokom noći biti s njima – kaže izvor i dodaje da i maleni Kosta (5) ima svoju dadilju.

– Jovana i Željko su i za sina pronašli dadilju pre nekoliko godina i prezadovoljni su njom – završava izvor.

Izvor: Kurir

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori