Izbegavanje slatkiša, redovni treninzi i podrška najbližih su neki od načina uz pomoć kojih su Tijana Dapčević, Seka Aleksić i Leontina uspele da dovedu liniju do savršenstva! Pročitajte njihove savete i neka vam posluže kao inspiracija...

Poznate dame koje vam predstavljamo pravi su primer da uz malo upronosti, zdravom ishranom i treniranjem svaki suvišni kilogram može da postane prošlost.  Brojke, kao dokaz njihovog truda, i njihovi saveti o tome  kako do vitke linije izgledaju ovako.

Za Tijanu Dapčević je 2014. je bila godina povratka na staru liniju. Pevačica je otkrila da danas ima 35 kilograma manje nego pre četiri godine. Njena tajna, kako je izjavila za magazin "50 VIP formula za vitkost i zdravlje", bila je izbegavanja slatkiša, ugljenih hidrata i mlečnih proizvoda,osim kozijeg sira i jogurta koje je konzumirala jednom nedeljno.

Tijana je umela i sebi da da oduška, ponekad bi pojela parče pice ili torte, ali bi nakon dana uživanja usledili dani dijete. Njen tajni recept bili su i sokovi od voća i povrća, a blender joj je bio omiljeni aparat.

Leontina je na početku karijere bila među najatraktivnijim damama naše estrade. Kratak period suvišnih kilograma zamenila je vitka linija. Do nje je Leontina došla testom netolerancije na hranu. Kako je izjavila u intervjuu za "Lepotu i zdravlje", u početku joj je bilo teško da se pridržava propisane ishrane i dozvoljenih namirnica, ali je već za dva meseca skinula 10 kilograma.

Poneki kilogram je umeo i da se vrati, ali se Leontina sa njim izborila fizičkom aktivnošću i pravilom da posle 20 časova nema hrane.

Lisa

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori