Novak je zbog turnira morao da otputuje, te je malog Stefana iz bolnice izvela mama u društvu svojih roditelja

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, napustila je sinoć porodilište Princeza Grejs sa sinom Stefanom, ali prvi teniser sveta nije bio s njima, prenosi Kurir.

Njih su oko 19 časova iz bolnice, koja se nalazi u širem centru Monte Karla, izveli Jelenini roditelji Vera i Miomir Ristić, što je zabeležila i ekipa Kurira, koja se u Monte Karlu nalazi od 21. oktobra, kad je na svet stigao Đoković junior.

Nole se od subote nalazi u Parizu, gde ga očekuje masters turnir, ali je sve vreme na telefonskoj vezi sa svojom porodicom.

Foto Kurir: Marina LopičićFoto Kurir: Marina Lopičić
 

Jelenin otac je unuka i ćerku prevezao luksuznim audijem sa zatamnjenim staklima na kojem su stajali inicijali porodice Đoković. Pored Ristića, Jelenu i Stefana čuvalo je privatno obezbeđenje, ali i policija, koja ih je sprovela do zgrade u kojoj žive.

Pre nego što je na sporedan ulaz bolnice izašla Jelena, njeni roditelji su izneli stvari u koferima, kao i brojne poklone i cveće koje je novopečena mama dobila povodom rođenja sina. Ponosni deda je gurao kofere, dok je baka u naručuju nosila orhideje, inače omiljeno Jelenino cveće.

Autom su se direktno odvezli do garaže u zgradi u kojoj žive, iz koje su se popeli u stan, gde ih je sačekala Jelenina sestra Maja, koja će pomagati u odgajanju svog sestrića.

kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori