Midi, mini ili maksi? Evo kojim dužinama suknji i haljina možete da se poigrate ovog leta i kako da budete sigurni da nećete pogrešiti!

Za razliku od prethodnih trendova, ovo leto nam donosi pregršt modela suknja i haljina, u raznim dezenima i bojama ali i dužinama.

Ono što je zajedničko svim haljinama: one su pretežno udobne, romantične i nežne!

Ako ste ljubitelj kraćih modela haljina, a pri tom se ponosna vlasnica vitkog tela, možete se slobodno opredeliti za ovaj model. Mini haljine za sezonu leto 2015. odlikuje neobičan kroj koji odlično stiče figuru, ali nije potpuno pripijen uz telo.  Forma ovih modela haljina je mnogo svedenija, a dekolte je zamenio okrugli izrez. Zbog toga su ove udobne i lepršave haljine  osvojile srca mnogih dama koje su poznate po istančanom stilu i ukusu. 

hot

Midi dužina je idealna za dame koje žele da budu elegantne u svakoj prilici, pa i na poslu. Ako imate vitke i duge noge, slobodno odaberite dužinu malo iznad kolena, koja će savršeno istaći lepe listove. U slučaju da imate jače butine i kolena, možete se poslužiti malim vizuelnim trikom. Model ispod kolena, sa diskretnim prorezima ili čipkom će naglasiti vaš oblik tela, a sakriti nedostatke. 

Po ugledu na prethodne trendove, i ove godine su veoma aktuelne duge i lepršave haljine. Ipak, ove sezone su dizajneri ipak doneli neku promenu: haljine ne padaju do poda već su dužine do nožnog zgloba. Ako posedujete lep dekolte, haljine sa neobičnim izrazima će vas oduševiti. U slučaju da želite da uz ovaj romantičan stil dodate dozu seksipila, opredelite se za elegantu dugu haljinu sa dugačkim šlicem, kako biste otkrili svoje lepe i izvajane noge!

Izvor: Lisa

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori