Ovog leta svaka žena može postati prava modna gladijatorka!

Gladijator sandale prisutne su u svetu mode i ove sezone. Prvo smo ih videli na prolećnim revijama Valentino i Chloe, a onda su se pojavile svuda.

Udobne, moćne i upadljivog izgleda ove sandale će sigurno svaku vašu odevnu kombinaciju učiniti atraktivnijom. Ovog leta sva pažnja usmerena je na duboke gladijator sandale. Dolaze u raznim bojama, sa različitim rasporedom kožnih traka i uglavnom su do kolena.

Ključ za stilizovanje ovih sandala je da ih kombinujete sa jednostavnom odećom, laganom i kežual, poput mini haljina ili dugih maksi haljina sa prorezom, šortsevima i boho tunikama.

Ukoliko ste vitke i imate duge noge, možete odabrati bilo koji model gladijator sandala. Međutim, ukoliko ste dama niskog rasta i nemate savršenu manekensku figuru preporučujemo da odaberete gladijator sandale u boji kože.

Gladijator sandale lepo će izgledate u kombinaciji sa haljinama koje imaju apstraktnu štampu ili leopard otiske. Samo zato što je toplo vreme stiglo ne znači da vašu malu crnu haljinu ne možete nositi. Gladijator sandale nisu samo odličan način da se nosi crna tokom leta, već su one savršen način da dodate malo dimenzije i zabave vašem autfitu. Pored male crne haljine, mala bela haljina će takođe izgledati sjajno u kombinaciji sa dubokim gladijator sandalama. Komadi od teksasa se vrlo lepo dopunjuju visokim gladijatorskim sandalama. Suknje od teksasa ili šorts stilizujte klasičnom majicom, nakitom i naravno izgled upotpunite moćnim sandalama.

Pogledajte kakve smo modele izdvojili i kako ih možete nositi ovog leta!

Izvor: Grazia

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori