Žuta boja je dugo bila "u zapećku" kada je moda u pitanju, pa je ovog proleća sinula poput sunca. "Okupala" je odevne predmete, aksesoare i obuću. Stilisti je preporučuju osobama sa stavom, smelim i samopouzdanim, jer privlači poglede, traži pažnju i nije za one koji bi da ih niko ne primeti.

Možete je nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, ali oprezno. Uvek nosite samo jedan komad odeće u ovoj boji, poput pantalona ili suknje, a kombinujte sa majicama u beloj, crnoj, teget ili sivoj boji.

Neka vam i cipele i torba tada budu u istoj boji, ali tamnijoj nijansi. Žuti blejzer je hit ove sezone i nosite ga sa teget haljinom, crnim kombinezonom, ili majicom i šortsom. Žute elegantne letnje haljine, bilo da su do kolena ili duge, ostavite za večernji izlazak. Duboki šlic je u modi, pa izaberite takav model, u kojoj ćete izgledati izazovno i zavodljivo.

Ako niste previše hrabre za žutu, a želite da idete u korak sa trendovima, kupite majicu u ovoj boji, jer možete da je najlakše kombinujete. Ukoliko ste pak nabavile ogrlicu, torbu ili sandale ove nijanse, neka to bude jedini žuti detalj koji ćete imati na sebi. Zapamtite, manje je više, a sa žutom bojom nikako ne smete da preterate!