Ove sezone u trendu su dugačke, ali i mini haljine, od tila i čipke. Aktuelne su jarke nijanse, ali crna i bela su uvek dobar izbor, jer deluju elegantno.

Izbor haljine za matursko veče nikada nije lak, mnogim devojkama je vrlo stresan jer žele da izgledaju savršeno u noći koja će zauvek ostati u sećanju. Ako i vi ovih dana ili meseci razmišljate šta da obučete, evo šta predlažu stilisti.

Ove sezone u trendu su dugačke, ali i mini haljine, od tila i čipke. Aktuelne su jarke nijanse, ali crna i bela su uvek dobar izbor, jer deluju elegantno. Naravno, najvažnije je da izaberete kroj koji odgovara vašoj figuri, a boju uskladite sa tenom, očima i kosom, jer samo tako možete da zablistate i ostavite bez daha one koji vas ugledaju.

Mnoge devojke ne vole haljine, što ne znači da ne mogu da izgledaju prefinjeno ili provokativno. Za njih je idealna kombinacija moderne suknje ili pantalona sa bluzom. Ako se u tome osećate opušteno i prijatno, sigurno ćete pleniti šarmom i privući više pogleda od dama u haljinama. Ipak, imajte na umu da je matursko veče prava prilika da se "skockate" kao nikada ranije i zavedete onog slatkog dečka iz drugog odeljenja, koji vas možda do sada nije ni primećivao, zato neka vaš izbor odeće i obuće bude atraktivan, kao i šminka i frizura.

Savet plus: Haljine "do poda", pripijene uz telo, deluju elegantno i seksi, ali ne preporučuju se devojkama koje slave malu maturu. Isto se odnosi i na visoke potpetice. Za devojčice u pubertetu, naviknute na farmerke i patike, mnogo su prikladnije lepršave haljine do kolena u kombinaciji sa baletankama ili ravnim prolećnmim čizmicama

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori