Ikone stila - slavne dame, znaju za ovaj trend, pa ponovno oduševljavaju svojim modnim odabirima.

Cvetne haljine pomalo nadahnute sedamdesetim godinama su veliki hit ove sezone, a možete da ih nosite na nekoliko načina: uz starke, platforme ili baletanke. Šta god da odaberete, nećete pogrešitiIkone stila, slavne dame znaju za ovaj trend, pa ponovno oduševljavaju svojim modnim odabirima!

Glumice Sijena Miler, Salma Hajek i Džesika Častejn odlučile su se za lepršave kratke haljine cvetnog printa. Dok je Džesika uz preslatku haljinu obulamoderne platforme, Sijena je svoj stajling zaokružila elegantnim sandalama.

Lepršava haljina jednostavnog, ali efektnog kroja bila je odličan izbor i Viktorijinog anđela Karli Klos. Manekenka se odlučila za dugačku haljinu na tanke bratele koja sa strane ima duboki šlic. Uz to je obula ravne sandale sa kaišićima.

Nešto izazovnije bile su Hajdi Klum i Sofija Vergara. Hajdi je cvetnu suknju do ispod kolena iskombinovala sa crnim topom sa šljokicama, dok je Sofija bila zanosna u uskoj crvenoj haljini iste dužine kao i Hajdina suknja, ali sa diskretnijim cvetovima.

Izvor: Stil

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori