Trend Boyfriend džinsa je počeo pre nekoliko godina, a ova trendi stavka nalazi se danas u ormaru svake devojke.

Nastanak ovih širokih, opuštenih farmerki, koja su potpuna suprotnost uskim farmerkama, verovatno ima neke veze sa džinsom koji su nosile naše mame – iz 80-ih, i sa klasičnim dizajnom iz 90-ih.

Naše simpatije prema ovim farmerkama su se pretvorile u pravu ljubav. Trendi crta dečačkih farmerica dobila je novo značenje u modi. Na primer, kada su se prvi put pojavile boyfriend farmerke bile su prevelike i iseckane i uvek su se nosile sa stiletto potpeticama i nekim luksuznim duksericama.

Danas međutim, možda zbog naše želje da ne izbacimo ovaj super udoban i inače sjajan džins, odlučili smo da ih nosimo na jednostavan, potpuno novi način. 
Otuda novi pogled na dečačke farmerke, onaj koji je jednostavan. Više čist. Više nerazmetljiv, pariski, a ne onaj “gledaj-u-mene “.

Kako da nosimo dečačke farmerke?

Ključne reči: Jednostavnost. Lakoća. Boyfriend džins izgledaće apsolutno fantastično sa jednostavnom belom ili plavom košuljom, sa klasičnom majicom ili ležernom bluzom. Blejzer na vrhu ili kožna jakna će stvoriti klasičan trendi izgled, zato razmislite o kimonu sa dugim rukavima, izgledaće fantastično.

Cipele su tu da stvore ravnotežu izgledu. Umesto klasičnih stiletto poteptica predlažemo da ovog proleća pokušate sa jednostavnim cipelama, patikama sa potpeticom, ravnim sandalama.
Najbolja stvar kod boyfriend farmerica je da ih možete nositi svuda i u svakoj prilici. Svakodnevno,  za vreme vikenda, jer se one uklapaju savršeno sa patikama i baletnakama. Možete stvoriti glam izgled tako što ćete ih kombinovati sa seksi štiklama.
A sada pogledajte predloge i postanite superstar ulične mode uz pravilno stilizovane boyfriend farmerke ovog proleća!

M.L., Grazia

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori