Ukoliko volite ovu svetlu nijansu laka za nokte vi ste osoba koja je jako nezna i sntimentalna.

LAK JEDAN 

Ukoliko volite ovu svetlu nijansu laka za nokte vi ste osoba koja je jako nezna i sntimentalna.Vi cuvate sve one male sitnice koje vas mogu podsetiti na mesta gde ste bili, predele koje ste posetili. Vi ste neko ko zivi od secanja na lepa vremena.

Iako mozete da imate sta god pozelite i da sebi to i priustite ipak volite vasu solju za kafu koju ste nekada davno kupili negde i to je vasa uspomena na to vreme koje je proslo ii koje ne moze da se varti.Iako ste dosli daleko, ipak zivite u onim danima.

Vi volite da kazete da proslost oblikuje buducnost i da kada neko pogleda u nju moze da zakljuci i u kom pravcu cete u buducnosti ici i dokle cete stici zato ste vi ipak prava osoba na pravom mestu.

LAK DVA

Roze nijansa laka ali njena tamnija varijanta je karakteristicna za dame koje drze do sebe i koje nece dopustiti da je bilo sta izbaci iz koliseka i takta. Ona jako polako , stabilno i smireno resava sve probleme na koje naidje i jako je hrabra u donosenju odluka.

Ali ona je i neko ko ce jako cesto doci u situaciju kada ce joj neko potraziti pomoc,ona se zalozi i da sve od sebe da joj i pomogne i da se potrudi da ma koji problem je u pitanju on bude i resen na najbrzi moguci nacin .

Vi ste osoba koja moze sve samo kada to pozeli i sigurne sta da znate kuda ce vas sve to i odvesti.Iako imate bilo kakav problem vi se trudite da izvucete najbolje iz njega i da to sve okrenete u vasu korist pa samim time i da se izvucete “ne povredjeni”.

LAK TRI

Ukoliko je ova tamnija nijansa laka u pitanju, Vi ste osoba koja je hladna poput same “ledene kraljice” i koju nista ne moze dotaci , ali i koja je neko ko nece mnogo razmisljati o onome sto se desava oko nje , vec ce svim snagama dati sve od sebe .

Ova dama ne zna sta je to ne mogu. Ona ce ici preko svega samo da bi ispunila ono sto je sama za sebe zacrtala i tog “kursa” ce se drzati po svaku cenu, ma sta da se desavalo oko nje. Ona nece stati i okrenuti se da vidi unazad, ona ide samo napred.

I ako neko pokusa da ih na tom putu omete, one ce mu jasno staviti do znanja kako stoje stvari i da se sa njom ne smeju igrati jer ce im ona vratiti apsolutno “milo za draga”, ma sta ko mislio o tome, i koliko joj zamerao.

LAK CETIRI

AKo ste osoba koja voli crvenu nijansu laka vi ste jedna prava VATRENA dama koja vrlo dobro zna sta zeli. U njoj su pomesani sarm i gracioznost. U njima je pomesana lepota i elegencija i ta zena je neko za kim se svi okrecu.

Ona je neko koga svako primeti  i koja kada prodje ulicom momci se okrecu za njom , muskarci za njom uzdisu , a zene je zbog toga mrze.Ali nju to i ne zanima previse.Ona je sigurna u sebe i u svakom koraku koji naoravi.

Ova dama je elokventna i jako inteligentna. Sa lakocom savladava sve zivotne izzove i zna kako da se postavi ukoliko negde bilo gde iskrsne problem ona ce ga resiti.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori