Plava ima svoj glavni momenat ovog proleća, a ono što je bitno jeste da ona izgleda sjajno, pa zašto ne biste prošetale u plavom outfitu ovog proleća.

Plava jakna, plava majica, haljina, suknja, sve izgleda zanosno i ima kvalitet svežeg, ali luksuznog sasvim prefinjenog vajba. Plava izgleda bogato. Može izgledati sofisticirano, elegantno, mediteranski…

Kako nosimo plavu ovog proleća?

Kao-all-blue-outfit! Jer plava od glave do pete je tako šik. Kobalt plava može izgledati bogato i moćno. Za proleće i leto doduše, možete izabrati svetlo plavu, pastelno plavu, sa ili bez dodatka tamno plave, tirkizne ili boje kobalta.

Sva bebi-plava-garderoba će izgledati neverovatno u kombinaciji  sa kobalt plavom torbom koja visi tako lako na ramenu. Sa dolaskom leta, plava je ponovo savršen izbor jer miriše na plavo nebo i trikizne vode prelepih okeana.

Ako za vas izgled “kao da ste upale u kofu plave boje” nije u redu, ali još uvek osećate ljubav prema kraljevsko plavoj boji ograničite se na jednu stavku. Suptilnije, ali će držati istu dozu ženstvenosti i moći vašem izgledu.

Plave torbe, bebi plave klasične cipele sa potepticom, pastelno plava suknja, teget letnja haljina, tirkizni kupaći kostim, a kobalt plava kožna jakna...

Donosimo vam najnovije trendove u plavoj boji! Uživajte!

Izvor: Grazia

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori