Modna kraljica Ana Vintur najavljuje nove trendove i savjetuje žene: "Budite dama, a ne seljanka".

Ako neko zna šta će biti aktuelno onda je to sigurno, Ana Vintur urednica Voga. Donosimo vam informacije iz prve ruke. Ove trendove ćemo viđati naredne godine. Ravna obuća: Prema njenim rečima, ravna obuća će zauzeti vodeće mesto.

Umesto visokih potpetica, baletanke i ravne čizme su modeli koji će dominirati. Vez: Haljine i bluze sa vezenim detaljima će biti apsolutni hit. Mantili: Investiranje u kvalitetan mantil je dobra odluka. Naredne godine će se ovaj klasični komad viđati često.

 


Garderoba sa printom: Upadljivi i šareni print će biti obavezan na odevnim komadima. Bermude: Bermude svih materijala će biti vrlo popularne. Ovaj trend je bio hit ovog leta, a zadržaće se i naredne godine na visokom mestu. Jarke boje: Pravilo koje će važiti cele naredne godine glasi, što šarenije to bolje.

Dodajte garderoberu nekoliko komada u veselim bojama. Pletene torbe: Ovakve torbe izgledaju jako zanimljivo, a uklapaju se uz gotovo sve. Što se tiče frizura Bob frizura je ponovo aktuelna, a u prilog tome govori i činjenica da su gotovo sve holivudske lepotice rešile da upravo ovakvu frizuru prošetaju.

 


Vrlo brzo je postala aktuelna i postala pravi jesenji hit, prema rečima frizera. Dobra stavar je što ovakva frizura odlično stoji svima. Ako razmišljate o promeni stila, onda je ova frizura odlična. Jedino o čemi biste trebali da vodite računa je dužina boba.

Ukoliko imate okrugao oblik lica, odlučite se za dužinu ispod brade, a ukoliko imate duguljasto lice, odlično će vam stajati i malo kraće varijante boba.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori