Slobodno kažite svojoj baki da ima NAJMODERNIJU boju kose...

Da li ste spremni da ofarbate svoju kosu u platinastosedu boju? Izazivamo vas! Jer, ovo je hit boja za 2015!

Neverovatnoj popularnosti sede kose doprinela je i Sarah Harris, jedna od modnih urednica britanskog Vogue izdanja koja je možda i prva dama iz sveta mode koja već duže vreme šeta dugu, platinastosedu kosu. Njenim stopama krenuo je veliki broj poznatih među kojima smo videli Keli Ozborn, Nikol Riči, Lejdi Gaga i Rijana koje su u jednom trenutku eksperimentisale s pomenutom bojom.

Iako verujemo da će samo hrabri i oni koji vole da eksperimentišu se odlučiti na ovaj korak, ne možemo a da ne primetimo kako se seda kosa super slika i kako uz pravu šminku i odeću donosi vam neku autentičnost i atrakttivnost koja je i više nego zavodljiva i efektna!

Svesni toga, ekipa iza sajta Bored Panda je objavila konkurs u kom je od čitalaca zatražila da postuju fotke svoje sede kose. Feedback je bio sjajan, stranica je tog dana imala preko 500 000 pregleda!

A koji su saveti stručnjaka? 

"Ukoliko želite da postignete taj look bele kose sa sedekastim prelivom najbolje je da postepeno prestanete sa farbanjem, odnosno količinom farbe kojom bojite kosu ne bi li dozvolili sedoj da se pojavi (ukoliko želite da imate sedu, prirodnu kosu). Druga opcija je naravno da je farbate u željenu boju, ali tad dolazite u situaciju da ćete morati itekako da se pozabavite negom i čestim farbanjem. Takođe je poželjno da u ovom slučaju koristite šampon koji je za sedu kosu i koja otklanja žute izrastke i mrtve ćelije."

Izvor: Elle.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori