Pronađite onu koja vam najviše odgovara i pravac kod frizera.

Ako nemate poverenja u kreme za uklanjanje bora i niste pobornik estetske hirurgije, a ipak želite da izgledate mlađe, rešenje za vas je promena frizure!

Za početak, imajte u vidu da morate zaboraviti na predugačku kosu, a da se okrenete ka modernim oblicima, koji su tajno oružje za podmlađivanje mnogih svetski poznatih lepotica. Sve dame čije ćete frizure videti već su zašle u godine, pa su njihovi izbori vrlo sigurni ukoliko želite da izgledate mlađe!

Pronađite onu koja vam najviše odgovara i pravac kod frizera!

1. Pamela Anderson

Kada se pre nekoliko dana pojavila na crvenom tepihu, glumicu Pamelu Anderson jedva su prepoznali! Nova frizura podmladila ju je minimum 10 godina, pa ako želite ovakav efekat, pri sledećoj poseti frizeru, pokažite mu ovu fotografiju!

2. Šeron Stoun

Ako ste ljubitelj kratke kose, posetite frizera koji će vam srediti frizuru u stilu poznate glumice Šeron Stoun i odmah sakriti nekoliko godina!

3. Ema Tompson

Slična verzija frizure kao kod Šeron Stoun kada je reč o dužini, ali sa naglašenim volumenom i šiškama na čelu ublažiće godine i sakriti prve bore na čelu.

4. Amanda Holden

Kosa lepe glumice uvek je besprekorna, jer je njeno glavno oružje za mlađi izgled. Dužina poput njene idealna je za dame koje su prešle 40-u, a ukoliko napravite i prefinjene uvojke na krajevima, rezultat će biti zapanjujuć!

5. Džulijen Mur

Već nekoliko godina, pored ishrane i vežbanje, glumica koristi i frizuru kako bi postigla mladolik izgled. Ovo je idealan izbor ukoliko ste ljubitelj malo duže kose, pa je možete pustiti najviše do sredine leđa, ali pod uslovom da napravite nekoliko stepenova.

6. Nikol Kidman

Paž u svetlo smeđoj boji bez šiški idealan je izbor za sve dame koje žele da sakriju nekoliko godina sa lica i da sva njihova lepota dođe do izražaja.

7. Rakel Velč

Nijedna frizura neće vas bolje podmladiti kao frizura vremešne zavodnice Rakel Velč, koja blagim talasima na kratkoj kosi ublažava vreme koje neumitno teče.

Izvor: kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori