I sa ograničenim budžetom možete da ostavite utisak da ste za određeni komad garderobe potrošili mnogo više nego što jeste. Uz nekoliko jednostavnih trikova možete da izgledate kao sa modne piste.

Ne morate da trošite ogromnu količinu novca da biste bili doterani! I sa ograničenim budžetom možete da ostavite utisak da ste za određeni komad garderobe potrošili mnogo više nego što jeste. Uz nekoliko jednostavnih trikova možete da izgledate kao sa modne piste!

1. Nosite crno

Crna boja najbolje skriva znakove ograničenog budžeta, a istovremeno deluje skupoceno. Nemate za "in" printove i trendi boje? Nema problema, crna je spas.

2. Nabavite spandeks rublje

Jeftine haljine i suknje obično nemaju kvalitetne podsuknje, pa se na njima sve ocrtava. Kako biste to izbegli, osigurajte se spandeks gaćicama.

3. Cipele od ekoantilopa

Veštačka koža često izgleda prilično loše, posebno na cipelama. Umesto toga birajte modele od ekoantilopa, utisak će da bude znatno bolji.

4. Zamenite dugmiće

Sakoi i jakne kupljeni za malo novca zablistaće novim sjajem ako im zamenite plastične dugmiće. Nabavite zlatne s nekim ukrasom i postići ćete da vas svi pitaju gde ste to kupili.

5. Pronađite pouzdanog krojača

Mnoge odevne predmete treba prepraviti, naročito ako ste zbog niske cene kupili neodgovarajući broj. Krojači nisu skupi, a mogu da učine čuda.

6. Jednostavne torbice

Ako ste ljubiteljka nitni i ostalih ukrasa na torbici, onda znajte da na jeftinijim modelimaizgledaju jeftino. Radije birajte jednostavne varijante s malo metalnih delova koji ne odaju njihovu cenu.

7. Uložite u peglu na paru

I sami znate da niske cene znače i loše materijale koji se gužvaju. Najbrži način da brzo sredite jeste mala prenosna pegla koja će da izravna nabore u trenutku.

8. Skidač dlačica je "must have"

Ovaj uređaj, poznat i kao "fabric shaver", će vas spasiti od glavne karakteristike jeftinih stvari - dlačica koje se lepe na sve i svašta. Ovde nisu dovoljni lepljivi valjci za tkaninu, ovde je potrebna "teška artiljerija". Uređaje možete po prihvatljivim cenama da nabavite u prodavnicama tehnike.

9. Obvezno kod obućara

Cipele sa visokom potpeticom obvezno odnesite da im se promeni peta, a trebaće da se postavi i guma na đonu. Cipele će trajati duže i neće imati onaj prepoznatljivi jeftini zvukpri hodanju.

10. Kaiš je važan

Kaiševi koji dolaze s jeftinijim kaputima i haljinama često odaju njihovu cenu. Zamenite ganekim kvalitetnijim, po mogućnosti kožnim.

Izvor: 24sata.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori