U svetu gde je vreme dragocena stvar, i svima su nadohvat ruke telefoni, kamere, laptopovi, moglo bi se pomisliti da nova tehnologija predstavlja opasnu pretnju satovima.

Ali to svakako ne važi, posebno onima koji vole dve stvari: modu i osećaj velikog klasičnog sata na ruci.

Zašto potrošiti dodatne sekunde (čak minute) u potrazi za vašim telefonom u torbi u kojoj se obično nalaze razne stvari, kada jednostavno možete potrošiti jednu sekundu i pogledati na sat na ruci!

Bez obzira na veliku ljubav i zavisnost od naših telefona, satovi su postali više nego sredstvo koje pokazuje tačno vreme. Postali su fenomenalni detalji u velikom stilu, način da se stilizuje outfit,  da daju sofisticiranost našim rukama…

Satovi se mogu nositi bilo gde i sa bilo kojim outfitom. Osim sa večernjim haljinama i sa smokingom.

Brendovi svih vrsta, predstavljaju nam bezbroj modela, satove sa raznim dezenima i bojama, zlatne i srebrne koji su masivni. Međutim ništa ne može pobediti luksuzne i prefinjene, dobre stare klasične Rolex satove na primer. Oni su krasili zglobove prelepih poznatih ličnosti, ljubitelja mode i vanvremenski su komadi, najbolji suptilni detalj da pokaže vaš sjajan stil. Volimo njihovu srebrnu boju, crne, bele ili plave, njegov klasični okrugli oblik i najviše od svega luksuzni osećaj. Ljubav na svakom pogledu zaista.

Veliki sat jednostavno predstavlja: sredstvo da govori svoj stil bez reči.

Hajde da pogledamo neke od satova i kako satovi deluju na odevnu kombinaciju.

M.L.

Izvor: Grazia

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori