Osim što su ekonomičnije, bundice od veštačkog krzna su prijatne, meke i tople, mogu da se nađu u raznim bojama i krojevima.

KADA se temperatura spusti ispod nule, pravo je vreme da nabavite bundicu. Večnu polemiku između pravog i veštačkog krzna ove sezone su pokušali da okončaju dizajneri stavljajući sintetičke materijale kao modni imperativ, kada je ovaj deo garderobe u pitanju.

Osim što su ekonomičnije, bundice od veštačkog krzna su prijatne, meke i tople, mogu da se nađu u raznim bojama i krojevima. Pogodne su za tinejdžerke, mlađe i starije dame. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji izrade tkanina, savršeno "imitiraju" prirodno krzno, a izbor je zaista veliki. U trendu su svi modeli, kratki i sportski, do kolena ili dugački i elegantni.

Mini bundice u nijansi sive, bež, crne, bele ili dezenirane savršeno upotpunjuju zimski stajling. Mogu da se nose uz svakodnevne odevne kombinacije, baš kao i modeli bez kragne sa kraćom ili dužom dlakom. Atraktivne bunde veselih boja, poput crvene, roze, zelene, plave..., možete da uklopite uz apsolutno sve, zavisno od prilike. Slažu se sa farmerkama, helankama i patikama, ali i haljinama i čizmama.

Savet plus: Ako ne volite bunde, upotpunite stil detaljima od veštačkog krzna poput šala, grejača za uši ili rol kragne.

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori