Vredi ih imati, jer popularni karo dezen nikada ne izlazi iz mode. Ove sezone je malo krupniji, iako se nose smelije boje, dominira crna koju u stopu prati crvena.

Ako još niste nabavili karirane pantalone, pravac u šoping! Osim što ćete biti u trendu i zapaženi na svakom koraku, u njima će vam biti udobno i toplo, posebno ako su od vune, tvida ili kašmira. Vredi ih imati, jer popularni karo dezen nikada ne izlazi iz mode. Ove sezone je malo krupniji, iako se nose smelije boje, dominira crna koju u stopu prati crvena. I, naravno neizbežne crno-bele kombinacije!

Cigaret, pripijene "skinny" ili klasične, izbor je veliki, pa ćete lako da pronađete model koji odgovara vašoj građi. Idealne su za šetnju i poslovni sastanak, ali i za večernji izlazak.

Za opuštene prilike - Karirane pantalone i džemper

Poslovna kombinacija - Karo pantalone, majica ili košulja, duži sako i efektna ogrlica. Ili crno-bele pantalone, rolka, kožna jakna i štikle.

Večernji izlazak - Odlično se kombinuju sa topom, providnom ili čipkastom bluzicom, kao i tregerima, a ako se odlučite za vruće pantalonice, obavezno obujte tople, visoke čizme iznad kolena.

Savet plus: Ako su vam pantalone previše "karirani", a volite ovaj dezen, izaberite torbu, šal ili dokolenice.

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori