Ovo su savršeni jesenji komadi koje morate imati u svom garderoberu.

Savršeni jesenji komadi koje morate da imate u svom ormanu. Svi mi imamo ona jutra kada stojimo ispred ormaratotalno neispirisani svim onim što se nalazi u njemu i ne znamo šta bismo obukli.

Ali iskreno, nema razloga da mrzite svoj ormar i odeću - pogotovo ako imatefinu kolekciju ključnih komada koji će uvek izgledati lepo, pa čak i kada vam se čini da "nemate šta da obučete".

U nastavku pogledajte kojih to 7 komada čine temelj svakog ormara i verujte nam, pronaćićete ih i u svom:

Foto: Profimedia

1. "Muška" košulja

Savršeno neuredna, ali uvek odlična. U paru s vašim najdražim farmericama stvara savršenu trendy kombnaciju.

2. Kežual haljina

Kada ste u sumnji i ne znate šta da obučete, zgrabite casual haljinu iz ormara koja ne zahteva preterano puno dodataka i uređivanja.

3. Klasični blejzer

Ako želite u trenu da izgledate odlično, ali sa minimalno truda, na svoj autfit samo prebacite klasični blejzer. Najbolji deo: odlično se kombinuje sa klasičnim farmerkama i majicom, kao i sa poslovnim komadima za kancelariju.

Foto: Profimedia

4. Klasična suknja

Kada ste stvarno u gužvi, klasičan model suknje je ključ. Uvek je moderna i trendi, a ne zahteva ništa više od običnog topa.

5. Kožna jakna

Ako još uvek nemate dobru kožnu jaknu u ormaru, odmah nabavite jednu. Ona je jedinstven komad koji će svaki vaš autfit učiniti posebnim.

Foto: Profimedia

6. Savršeno krojene pantalone

Ukoliko imate par savršeno odgovarajućih pantalona u ormaru, možete osvojiti svet. Iskombinujte ih sa bilo kakvim topom i izgledaćete poput "milion dolara" bez obzira na sve.

7. Dobro krojeni prsluk

Obucite prsluk preko bilo kog autfita i u trenu ćete dobiti savršen izgled. Sa ovim odevnim komadom nema greške.

Izvor: wall.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori