U samo nekoliko koraka napravi pletenicu na kojoj će ti svako pozavideti!

Pletenice su večno popularna frizura, sa kojom ne možete da pogrešite ni u jednoj prilici! Idealne su kako za neobaveznu šetnju, tako i za posao, svečane prilike i izlaske. Ali, zašto biste nosili običnu pletenicu od tri pramena?

Nemojte da vas broj uplaši - zapravo se pravi iz tri dela koja se na kraju isprepliću, pa je prilično jednostavno napraviti ovu pletenicu.

Za početak, podelite kosu na tri dela. Dva spolašnja neka budu manja, ali jednaka, a središnji deo neka ima najviše kose. Zakačite spoljašnje delove kako vam ne bi smetali, pa od središnjeg ispletite pletenicu od 5 pramenova, što je takođe jednostavno i odlično prikazano u videu.

Kada ste je ispleli, praktično ste završili posao - ostalo vam je još da je spojite sa ostatkom kose. Otkačite jedan deo, podelite na tri dela, pa počnite da pletete običnu kiku od tri pramena, s tim što ćete onaj pramen koji je najbliži pletenici od 5 pramenova uvlačiti u nju.

Isto učinite i sa drugim delom, vežite na kraju, pa malo "izvucite" pramenove, kako bi vam pletenica bila bujnija i dobili ste fenomenalnu frizuru!

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori