Dajemo ti 5 odličnih razloga da nastaviš život bez njega i na društvenim mrežama...

Iako ste raskinuli rešila si da ostanete prijatelji na Fejbuku? Većina žena razmišlja ovako, jer se ne želi baš u potpunosti da se odvoji od bivšeg dečka, ali upravo ti to otežava da konačno preboliš. Ako ste još uvek prijatelji na Fejsbuku ili nekoj drugoj društvenoj mreži, obriši ga bez oklevanja, evo i zašto.

Nećeš misliti na njega

Naravno da hoćeš, ali barem nećeš imati priliku da ulaziš na njegov profil i proveravaš gde je, s kim je i šta radi.

Prelazni period će biti lakši

Znamo da zvuči neverovatno da ćeš nekada moći zaboraviti na bivšeg, ali s vremenom hoćeš, a ako ga nemaš na Fejsbuku, prelazni period će biti dosta lakši

Nećeš dolaziti  u iskušenje

Događa se i najboljima, a ako ga obrišeš s Fejsbuka, manje su šanse da ćeš privući njegovu pažnju srceparajućim statusima i pesmama s posvetom.

Postaješ nevidljiva

Ako te bivši stalno vidi na Fejsbuku, neće se pitati gde si i šta radiš. Ako ga obrišeš i blokiraš, neće znati gde si, šta radiš i više će razmišljati o tebi. Iako ovo ne treba da ti bude bitna informacija, nije loše da znaš.

Skoncentrisaćeš se na druge

Kad bivšeg nema na vidiku, lakše ćeš primetiti da postoje drugi zgodni momci. Možda te već sutra dočeka novi zahtev za prijateljstvo koji će se pretvoriti u nešto više.

Izvor: Index Rouge

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori