Otkrijte zašto ste ljubav i ti još uvek na "Vi"!

Odugovlačite

U teoriji bismo zauvek mogli da govorimo sebi da ne treba da budemo u vezama dok ne postanemo najbolja verzija sebe, ali dosta je izgovora. 

Koliko dugo će biti potrebno da zavolimo sebe dovoljno da bismo se osećali dostojni partnera? Možda taj proces potraje. Ako postoje stvari koje morate da promenite na sebi, nemojte da odugovlačite. Imajte na umu da ponekad pravi partner može da vam pomogne da postanete najbolja verzija sebe.

Ne znate šta želite

Želite lepog, zgodnog, pametnog, obrazovanog, stilizovanog muškarca? Budite svesni da ne možete da imate sve i da niko nije savršen. Čak i da nađete muškarca koji poseduje sve ove kvalitete, sigurno ćete naleteti na neku manu koja vam se neće dopasti. 

Zato napravite listu od pet stvari koje tražite kod partnera, a koje su vam stvarno bitne i presudne i prestanite da eliminišete muškarce tako prebrzo.

Izlazite s momcima, koji su u različitim periodima života

Možda izlazite s mlađim muškarcem koji još uvek ne zna šta želi ili je trenutno nezaposlen i traži posao ili pak je na drugačijem stepenu zrelosti u odnosu na tebe?

Nemate kriterijume

Možda se zadovoljavaš isuviše malim stvarima i frajeri odlaze od tebe zato što nemaš visoke standarde i ne držiš do sebe.

Sreća je lepa samo dok se čeka

Neko ti se dopada samo dok ne počne da pokazuje interesovanje za tebe? Uvek želiš ono što nemaš, uvek želiš nešto misteriozno i izazovno, a kada dobiješ to što želiš, onda ti to više nije zabavno. Ako si se prepoznala u ovim redovima, budi pažljiva zato što je možda baš ovo razlog zašto si još uvek singl.

Plašiš se da nešto ne propustiš

Ako s nekim uđeš u vezi, propustićeš druge opcije? Pa šta?! Nije uvek tako i ne razmišljaju tako sve zauzete devojke. Zašto misliš da su te druge opcije bolje od osobe pored sebe na koju uvek možeš da se osloniš?

Tražiš dečka koji je potpuno drugačiji od tebe

Možda si ti devojka koja želi vezu,a uvek pronalaziš momke koji ne žele ništa ozbiljno. 

Morate da budete strpljive i da pronađete osobu koja je na istoj stranici ljubavne knjige kao i vi. 

Tekst priredila Aleksandra Jovanović, Cosmopolitan

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori