Čuli ste verovatno one teorije - “muškarac je lovac”, “muškarci su naučili da love” i slično. To je sasvim tačno. Kao što je tačno i da muškarci ne vole laku lovinu, kada je reč o muško-ženskim odnosima. Naterajte ga da se pomuči oko vas. Naravno, ovo je igra koja se igra samo na početku veze.

Nije lako izdržati, ali zauzdajte malo svoje emocije

NE ODGOVARAJTE ODMAH NA PORUKE

Ako iste sekunde odgovarate na njegovu poruku, izgleda kao da ste samo gledali u telefon i čekali da stigne. Pa i većina muškaraca ne kuca odmah odgovor, tako da “vita jela, zelen bor, čekam brzi odgovor” u ovom slučaju ne važi.

NE PRIHVATAJTE “LAST MINUTE” IZLASKE

Ako vas posle prvog sastanka pita da se nađete i sutradan, ne prihvatajte poziv. Nikad ne otkazujte ako imate već nešto planirano za to veče, kako biste se videli s njim. Ne izlazite ako vas zove sat vremena ranije, jer će možda pomisliti da “visite na čiviluku” i da može da vas vidi kad god poželi, ili ostavi da “visite” ako ne želi.

NE TRAŽITE OD NJEGA DA VAM PODIŽE MORAL

Ako stalno tražite od njega da vam udeljuje komplimente, da vam govori kako ste lepi i pametni, pomisliće da mu je to obaveza i zadatak. Morate biti svesni svojih vrednosti i ne tražiti moralnu podršku od drugih.

NE PRETERUJTE

Ako već igrate “uhvati me ako možeš”, a on nikako da zagrize udicu, bolje je da na vreme prestanete sa taktikom i opustite se, budete ono što jeste i videćete da li će na to reagovati.

blic

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori