Ako u životu imaš muškarca zbog kojeg se polako menjaš, to je super, ali pazi da se ne menjaš protiv svoje volje - ovo su stvari koje nikad ne smeš da radiš zbog njega.

Muškarci ženama često pomute um, a upravo zbog toga radimo stvari koje inače nikada ne bismo radile. Ako u životu imaš muškarca zbog kojeg se polako menjaš, to je super, ali pazi da se ne menjaš protiv svoje volje - ovo su stvari koje nikad ne smeš da radiš zbog njega, ma koliko zgodan bio.

1. Promena izgleda

Jedno je ako si u vezi s muškarcem zbog kojeg želiš da postaneš bolja verzija sebe, a nešto sasvim drugo ako zbog njega polako postaješ neko ko nisi. Svaka odluka koju doneseš mora da bude tvoja i zbog tebe, a ako nešto radiš samo zato da bi mu se svidela, sigurno nećeš da budeš zadovoljna.

2. Stavljanje snova na čekanje

Tvoj dečko mora da bude neko ko će da te podržava i da ti daje podršku da ostvariš svoje snove, a ako si u vezi s nekim zbog koga te snove stavljaš na čekanje, nisi u dobroj vezi.

3. Ljubomora

Postoje muškarci koji nam daju razlog za ljubomoru i pretvaraju nas u posesivne lude koje jednostavno ne mogu da pomognu sebi. Ako si u vezi s takvim tipom, vreme je da pronađeš nekoga s kim ćeš da se osećaš sigurno.

4. Potiskivanje svojih stavova

Postoje žene koje će da skrivaju stav o nečemu jer se boje da njihov dečko neće da bude srećan kad ga čuje. Takve veze su osuđene na propast jer niko ne može dugo da skriva stavove, a ako to radiš zbog dečka, vremenom ćeš početi toliko da mu zameraš da će ti se gaditi i on, i veza.

5. Prestanak izlazaka

Neki muškarci očekuju da će njihova devojka da zaboravi na društveni život i da se u potpunosti posveti vezi, a neke žene to i dopuštaju. Dečko koji od tebe traži da provodiš svaki slobodni trenutak s njim i da više ne izlaziš s prijateljima te ne voli - on voli samo sebe.

Izvor: Stil

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori