Želite muškarca koji govori šta zaista misli jer time može da ukaže na stvari koje su mu smetale u njegovoj prethodnoj vezi, što može da bude pokazatelj da još nije raščistio s prošlošću.

Ne treba da trošite mesece i mesece da saznate da li biste s vašim izabranikom mogli da imate nešto mnogo ozbiljnije. To možete da shvatite iz sedeća tri brzo uočljiva znaka koji govore da li je muškarac dobar "materijal"za bračnu zajednicu.

1. Pozitivnost

Želite muškarca koji govori šta zaista misli jer time može da ukaže na stvari koje su mu smetale u njegovojprethodnoj vezi, što može da bude pokazatelj da još nije raščistio s prošlošću. Sem toga, niko pored sebe ne želi mrguda i pesimistu! Zato, ako vam partner opisuje šta želi u životu i kako biste vas dvoje mogli da stvorite zajednicu, možete da budete sigurni da je spreman za brak.

2. Različiti interesi

Više od njegovih godina, životni stil muškarca pokazatelj je njegove zrelosti. Ako na njegovom profilu na društvenoj mreži preovladavaju fotografije na kojima je u ludom provodu s prijateljima i na kojima pokazuje mišiće, uzmite u obzir šta to govori o njegovim životnim vrednostima i o tome kako provodi vreme. Ono što treba da tražite je partner s različitim interesima kojeg ne zanima samo zabava, nije zaljubljen u sebe i koji je spreman da svoje vreme uloži i u vezu.

3. Odgovornost

Bez obzira kojim se poslom bavi, odgovornost u poslovnom smislu je vrlo važan pokazatelj karaktera osobe. Bilo da je u potrazi za poslom ili se razvija u trenutnoj karijeri, trud i odgovornost su vrlo važni pokazatelji karaktera osobe.

Ako pored sebe želite muškarca koji razmišlja o budućnosti i koji želi da postane bolji i uspešniji, ovu odliku nikako nemojte da zanemarite.

Izvor: zadovoljna

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori