Nije problem šta kažete, već kako. Ako ste nekog tek upoznali, nemojte ga verbalno napadati jer će se osetiti kao da je u ringu, pa će poželeti momentalno da pobegne.

Ako ste došli u fazu da se pitate kako je moguće da nemate ni momka, a mnogo „gore“ od vas već su se udale, vreme je da skenirate sami sebe i pronađete razlog zbog kog niste u vezi iako biste želeli da budete.

1. Ne volite da izlazite
Savršeni princ se pojavljuje na vašim vratima samo u bajkama i holivudskim filmovima. U životu, moraćete da se potrudite i za početak, izađete iz kuće. Ne morate „visiti“ po klubovima, idite u bioskop, upišite kurs, šetajte se.

2. Vi ste centar sveta
U redu je posvetiti se sebi i uživati u aktivnostima koje nas čine srećnim. Ali ako to radite sve vreme, doći ćete u situaciju da želite da radite samo ono što vama odgovara, pa i kada se pojavi potencijalni momak, otpisaćete ga brzo.

3. Suviše ste zauzeti
Ovo je realan problem u 21. veku čiji nas ritam melje. Ali, kada se dobro organizujete i uspostavite prioritete, shvatićete da verovatno imate mnogo praznog hoda koji možete usmeriti u pravcu zabavljanja.

4. Imate previsoke standarde
Tražite partnera koji je obrazovan, ali ne pametuje, situiran, a bez zmije u novčaniku, duhovit, ali se ne šali na vaš račun, romantičan, ali ne i patetičan, nežan, ali i grub kad treba, i naravno zgodan, ali ne provodi sate u teretani.Ako ste savršeni, samo napred.

5. Previše ste agresivni i netaktični
Nije problem šta kažete, već kako. Ako ste nekog tek upoznali, nemojte ga verbalno napadati jer će se osetiti kao da je u ringu, pa će poželeti momentalno da pobegne. Stišajte ton, spustite loptu, a rasprave ostavite za trenutak kad ga bolje upoznate.

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori