Prvo od svega - ON POSTOJI!

Ako još uvek nite pronašli savršenog partnera, ne brinite! Ne morate da budete najlepša, najmršavija ili najzanimljivija dama kako biste ga našle i osvoje.

Predstavljamo ti 10 stvari koje MORAŠ da znaš o pravom, Mr. Right muškarcu:

1. On postoji

Ovo je veoma važno. Da li ste nekada rekli sebi da je to previše dobro da bi bilo istinito? Realnost je da on postoji! Ali ako ne verujete u to, biće vam mnogo teže da ga pronađete.

Pomislite na zvončicu iz crtaća Petar Pan. Svaki put kada neko kaže: Ne verujem u vile, vila umre. U ovom slučaju, to nije tako ekstremno, ali na ovom primeru vam je sigurno jasnije o čemu govorimo.

2. On takođe tebe traži

On ne želi da bude zaglavljen u lošoj vezi, baš kao ni vi. Zapravo, kao što ga strpljivo čekate i tražite mesecima i godina, to i on radi.Možda ćete morati da mu pomognete malo, ali savetujemo vam da izbegnete bacanje na njega jer on treba da se oseti prijatno u vašem društvu. Spontanost- na prvom mestu!

3. On zahteva emotivnu zrelost

Vi ne možete da znate kada je pravo vreme da se sretnete. Kako biste bili dobar partner u vezi, vi morate da dostignete određen nivo emotivne zrelosti, za koji će vam biti potrebno vreme i iskustvo. Ne pokušavajte da zanemarujete ovu stavku jer ćete nepotrebno zaluđivati sebe ili njega.

4. On brine o malim stvarima

Šta sve čini jedan romantični film je ništa u poređenju sa dobrom vezom koja traje na duge staze. Stvaran život traje duže od 120 minuta. Vi morate da mislite o svim malim stvarima koje želite jer u dugim vezama, male stvari su obične velike. Kako se osećate kada idete zajedno u prodavnicu? Ili kada se suočavate sa zajedničkim poteškoćama? Ili kada obavljate kućne poslove?

5. On je srećan

Ako ste mislili da su drama i temperamentnost seksi, mnogo ste se prevarili. To je običan mit. Realnost je da jake i agresivne emocije najčešće postaju bolna iskustva u vezi. Niko ne želi da bude u blizini nekoga ko brzinom svetlosti menja raspoloženja, zar ne? Sreća je mnogo vrednija roba. Morate da budete srećni, da bi osoba sa kojom ste bila srećna. To je tako jednostavno, kao što zvuči.

6. On je mnogo više od dobrog seksa

Ne kažemo da postoji nešto pogrešno u dobrom seksu, čak naprotiv. Međutim, u vezama u kojima je samo dobar seks dovoljan da se veza održava, to je loša ideja.

Svakoj osobi, pa i muškarcima, je potreban neko koga možete da voli, sa svim njegovim rečima i postupcima. Jednostavno, seks je samo jedan prelep deo veze koji može da zbliži partnere. Ali ne i razlog za vezu.

7. On vas ceni

Biti u dugoj vezi ili živeti sa partnerom je kao da živite pod mikroskopom- dobijate prilku da vidite sve njegove mane, koje vremenom isplivaju na površinu. Svako ima neku manu i nema osobe koja ne pravi neku iritantnu grešku.

Najbolji protivotrov za potencijalno iritiranje ili nastanak međusobnog sukoba je da u vezu uvedete priznanje i uvek razgovarate o problemu. Na taj način ćete prihvatiti jedno drugo i biti spremni da vidite sve dobre osobine koje poseduje vaš partner- a koje uvek treba da cenite!

8. On vas zasmejava

Parovi koji se zajedno smeju imaju veće šanse za ostvarivanje duge veze, od parova koji ne uvode humor u svoj odnos. Što se više smejete, više ćete biti u stanju da prihvatite jedno drugo, ali i lakše ćete gledati na izazove koji se mogu javiti u vezi. To je stvarno odličan put za ostvarivanje zdravog odnosa.

9. On nije savršen 

On samo treba da bude prava vrsta nesavršenosti. Ako ste opsednuti urednošću, a on nije, vi se verovatno nećete savršeno uklapati. Ali ako oboje prihvatite da se po koja stvar nađe na pločicama u kupatilu, imaćete bolju šansu za uklapanje. Prihvatite neke nedostatke, ni vi niste savršeni!

10. On je džentlmen

Ako razmišljate o vezi na duge staze, da li želite da pored sebe imate nekoga ko je nežan i osećajan prema vama? Džentlemeni su često nepravedno potcenjeni, tako da vam savetujemo da obratite pažnju na njih. Videćete kako oni mogu dobro da utiču na vaše emocionalno stanje i da vas učine srećnom i ponosnom damom. Probajte!

Izvor: Cosmopolitan

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori