Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Veoma ste aktivni, puni ideja i potpuno predani poslu. Koristite svaku priliku da pokažete svoje kvalitete nadajući se da ćete tako poboljšati svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Ipak, vaša izuzetna inteligencija i snalažljivost u nastupu pred saradnicima donose samo kratkoročne efekte. Potrudite se da pravilno zaštitite svoje poslovne interese.

Ljubav - Ma koliko se trudili da shvatite voljenu osobu, ne uspevate da na pravi način sagladate uzroke čestih razmirica. U kritičnim situacijama, bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da podstičete dijalog koji neminovno vodi raspirivanju "niskih" strasti. Ne dozvolite da vas emocije "zaslepe" i odvedu na krivi put. Oni koji su slobodni mogu očekivati zanimljivo poznanstvo u većem društvu.

Zdravlje - Iako se dobro osećate ojačajte imunitet.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Iznenadne promene ili novi događaji na poslovnoj sceni remete vaš svakodnevni ritam. Ipak, vi ne odustajete od zacrtanih ciljeva i lako nalazite alternativna rešenja. Potrudite se da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete poverenje nadređenih. Entuzijazam sa kojim nastupate, višestruko će vam se isplatiti. Od 12. decembra moguća nova poslovna ponuda.

Ljubav - Zadovoljstvo i harmonija u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektuje na vaš izgled i ponašanje. Zvezde su vam naklonjene, pa ćete se potpuno prepustiti uživanju u bliskom društvu, ne opterećujući se suvišnim "pravilima" ili predrasudama o zajedničkoj sreći.

Zdravlje - Višak kilograma donosi višak problema.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Pokušavate da promenite neka ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primećujete izvesno negodovanje. Okolina nije zainteresovana da podrži vaše nove ideje o poslovanju. Neko od saradnika predstavlja glavnu smetnju da u potpunosti realizujete svoje poslovno-finansijske ciljeve. Ipak, nemojte dozvoliti da to utiče na vaše ambicije.

Ljubav - Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da nikome polažete račune gde ste i šta radite. Potrudite se da ulepšate odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

Zdravlje - Krećite se više, ili počnite da se bavite sportom, rekreativno.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Naporan period za one koji se nisu na vreme organizovali ili nisu spremni da preuzmu odgovornost, posebno kada su finansije u pitanju. Bićete u prilici da nekome pokažete koliko ste lojalni i spremni da se posvetite poslu. U ovom periodu očekuje vas neka vrsta unapređenja ili uvećanje prihoda, posredstvom Riba, Škorpije ili Jarca. Važno je da svoj stil rada i vrednosne kriterijume uskladite sa zajedničkim interesima.

Ljubav - Emotivni zanos budi nove ideje i podstiče veliku radost, a vi ćete poželeti da budete drugačiji nego inače. Umete da zablistate u punom sjaju u društvu, ali potreban vam je podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje.

Zdravlje - Čuvajte se stomačnih virusa.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritike i komentare koji vam se ne dopadaju. Izbegavajte da pravite kompromise koji nisu u skladu sa vašim moralnim načelima. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte bolje vreme za ostvarenje vaših ideja.

Ljubav - Iako ste svesni da se ponašate "nerazumno" i da u naletu osećanja možete da napravite neku fatalnu grešku, to vas neće sprečiti da ostvarite svoje ljubavne snove. Vaše ponašanje na najbolji način odražava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj "unutrašnji glas" ili instinkt. Slobodni Lavovi imaće priliku za početak nove, uzbudljive veze.

Zdravlje - Glavobolje i povišeni pritisak rezultat su stresa.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Potrudite se da u iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, sačuvate "hladnu glavu" i trezvenost. U stanju rezignacije ili pometnje, rizikujete da donesete pogrešne odluke, ali i da bez razloga izazovete stvaranje negativne tenzije među saradnicima. Neki problemi zahtevaju fazu kreativne inkubacije, pre nego ste se iskristališe pozitivno rešenje.

Ljubav - Česte promene raspoloženja stvaraju dodatnu nervozu ili nesigurnost u odnosu sa partnerom. Suviše ste strogi i nemate dovoljno razumevanja za tuđe slabosti ili propuste u ponašanju. Ako ne želite da vaš ljubavni život zaokuplja pažnju javnosti, budite diskretniji.

Zdravlje - Mogući su problemi sa disajnim organima.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Obuzeti ste planiranjem novih poslova, privlači vas ideja o različitim povlasticama i društvenom prestižu. Pošto se vaše zamisli uklapaju u zajedničke interese, saradnici će vam sa poverenjem prepustiti "vodeću ulogu". Sposobni ste da uspešno privedete kraju niz poslovnih dogovora na različitim stranama. Na vaše samopoudanje povoljno utiču pozitivni komentari kolega.

Ljubav - Ne prija vam kada partner želi da vam nametne svoje stavove i ne želite da mu uvek udovoljavate, makar vas to skupo koštalo. Moguć je početak nove veze sa osobom koja se bavi umetnošću. Oni koji su u braku verovatno će planirati proširenje porodice ili zajedničko putovanje u inostranstvo.

Zdravlje - Dobro se osećate, ali ne zanemarujte prevenciju.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - U odličnoj ste formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i dobro osmišljene poteze, lako možete da ostvarite zacrtane ciljeve. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, donose novi uspeh.

Ljubav - Stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Veoma ste zaljubljeni i spremni da za partnera skinete zvezde sa neba. Uznemirenost koju osećate ne bi trebalo da doživljavate kao odraz "slabosti", već kao dodatni impuls. Delujete spokojno, samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Zdravlje - Pazite se padova i povreda ekstremiteta.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Veoma ste energični u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na nevažnim detaljima mogu da vas udalje od glavnih ciljeva. Nekome je stalo da vas uveri da bi trebalo zajedno da radite. Moguć je posao u velikoj firmi koja posluje sa strancima.

Ljubav - Nedostaje vam bliskost sa partnerom, jer oboje ste zaokupljeni samo svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode vas na preterana očekivanja. Spustite se na zemlju, budite realniji.

Zdravlje - Bolovi u donjem delu leđa.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Niste sigurni u svoju procenu novih događaja na poslovnoj sceni. Ne krijete da su vaša očekivanja velika, iako primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktičan duh i sposobnost analitičkog rasuđivanja. Sredinom nedelje ćete biti u prilici da realizujete ideje od pre dva meseca, koje su neopravdano odbijene.

Ljubav - Iako odnos sa partnerom nije preterano idiličan, to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom. Ako smišljeno igrate na kartu "emotivnog rizika", onda osmislite i neku "rezervnu varijantu". Povremeno morate da koristite i neke svoje "skrivene adute" u društvu bliske osobe.

Zdravlje - Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Stalo Vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, stoga smišljeno isprobavate nove strateške poteze. Ali sve ima svoju cenu ili razumnu granicu, do koje je dozvoljeno da improvizujete sa svojim originalnim idejama. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet. Neko od vas očekuje da pružite više nego do sada. Što se finansijske situacije tiče, možete očekivati poboljšanje.

Ljubav - U ljubavnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama, pa ponekad odaberete pogrešan trenutak da voljenoj osobi saopštite neke važne odluke. Potrudite se da pronađete "skladniju formulu", koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju.

Zdravlje - Prehlada i ništa više.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Zahvaljujući dobroj veštini pregovaranja i prilagođavanja uspevate da se uklopite u različite poslovne dogovore. Imate dobar predosećaj kada treba da krenete u akciju i intuitivno donosite ispravnu odluku. U dogovoru sa saradnicima lako možete da ostvarite svoje interese. Proširite profesionalna interesovanja.

Ljubav - Kada su vaša osećanja i razum u blagom raskoraku, moguće su i pogrešne procene u ljubavi. Ne dozvolite da negativna tenzija između vas i voljene osobe nadvlada nego je iskoristite kao podsticaj za ljubavno zbližavanje. Ne štedite emocije i potrudite se da usrećite blisku osobu.

Zdravlje - Nervoza i slab imunitet, pravo vreme za bolovanje.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori