Da li ste rob prošlosti, da li imate velika očekivanja i koliko marite za pravila i tradiciju, ovaj test ličnosti će vam pokazati

Oko je vrlo složeno, lepo i privlačno. Simbolizuje čistoću, fokus i svrhu. Oko je"ogledalo" duše. Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojojličnosti. Ako vas privlači više od jednog oka, i to je u redu.

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakog u svoj život i u svoje srce. Vi verujete da je bolje da rizikujete i budete povređeni, nego da se zatvorite od sveta. Ne pokazujete svetu svoje strahove ili nesigurnosti. Verujete da vaši problemi treba da se rešavaju privatno. Pokušavate da budete na raspolaganju svakom, čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas leči.

2. Duboko u sebi vi ste savesni

Vi ste tip osobe koja uvek želi da ostavi dobar utisak i učini pravu stvar. Verujete da vaši postupci imaju uticaja u životima drugih ljudi, bez obzira na to koliko oni bili veliki ili mali. Svetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete da učinite sa svojim vremenom na ovoj planeti.

3. Duboko u sebi ste izmučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu prošlost koja još uvek utiče na vas. Ne možete da pobegnete od uverenja da je život nečija bolesna kosmička šala. Pokušavate da pronađete svoj ​​mir gde god možete. Ne pokazujete svetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite da podelite s drugima. Vaš pogled na svet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vreme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi vi ste filozof.

Vi ste tip osobe koja je će verovatno preanalizirati sve i svašta. Volite da istražujete dublje značenje stvari. Ponekad znate i da se izgubite u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu kako ste u stvari nesigurni na mnogim poljima. Možda možete dosta toga da razumete, ali još uvek niste samouvereni. Vidite život kao slagalicu i volite da se igrate s komadićima dok se ne uklope u neku celinu. Teško vam je da razumete smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni.

Vi ste tip osobe koja ni samu sebe nije shvatila, a šta reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše raspoloženje se menja svakodnevno. Ne otkrivate svetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo reči i zbunjujućeg delovanja. Volite da posmatrate i proučavate ljude pre nego što im se približite. Govorite samo ono u šta ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osetljivi.

Vi ste tip osobe koja sve primećuje i ništa ne zaboravlja. Saosećate sa svetom. Duboko vas pogađaju i najmanje sitnice. Lako vas je nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umesto toga, stavljate do znanja koliko pronicljivi možete da budete. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite šta dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni.

Vi ste tip osobe koja je uvek energična i strastvena. Nema ničeg suptilnog u vama…nikada. Imate tendenciju da volite ili mrzite. Puno razmišljate i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete da postanete prilično nervozni. Kod vas su uvijek veliki ulozi. Ne možete da odolite da od svega u svojoj glavi ne napravite dramu.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični.

Vi ste tip osobe koja ima neobične interese, uverenja i prakse. Uvek ste bili pomalo "čudni". Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način, pa neka bude šta bude. Svetu pokazujete sve o sebi. Nemate šta da skrivate, a smejete se onima koji vam sude. Voleli biste kad bi svi bili malo poput vas.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni.

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Toliko toga možete da zaključite o drugima samo na osnovu njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad vas neko laže. Pokazujete svetu tačno ono što želite da se vidi. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad neko vas čita. Znate kada ste izmanipulisani, a takođe znate i kako da izmanipulišete nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne činite.

Izvor: atma.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori