Kada odgledate snimak koji nas vodi kroz sve decenije proteklog veka (kada je doterivanje dama u pitanju), vratite se za trenutak na početak i uporedite koliko se drastično menjao i stav devojaka.

Svaka decenija u proteklih sto godina imala je svoje trendove, a razlika je očigledna ne samo u šminci i frizuri, već i u ponašanju.


Dok su na početku prošlog veka među damama vladaleženstvene frizure, skromnost u držanju i minimalni mejkap, stotinu godina kasnije zavladala jepotpuna promena, u svakom smislu!

Žene se napadno i šminkaju i ponašaju, što potvrđuju i pomamom zaselfijem koja je postala neizostavan deo života, čak i opsesija mnogih mladih devojaka.

Mislile ste da ste seksi - OVDE pogledajte muškarce koji su pokazali devojkama kako izgledaju dok poziraju.

Da ne bude zabune, bilo je tokom 40-ih i 50-ih dosta koketa, koje su ajlajnerom i jarkocrvenim ružem izgrađivale svoj pin - ap stil, ali složićete se da je ipak postojala granica pristojnosti.

A tu su i neizostavne hipi 70-e i preterivanje sa lakom za kosu kako bi natapirani pramenovi što duže ostali takvi tokom 80-ih, koje naspram svih današnjih preterivanja među devojkama deluju gotovo naivno.

Kada odgledate snimak koji nas vodi kroz sve decenije proteklog veka (kada je doterivanje dama u pitanju), vratite se za trenutak na početak i uporedite koliko se drastično menjao i stav devojaka.

Neizdepiliran pazuh, pa još i ofarban - OVDE pogledajte najnoviji trend kojeg su žene pokrenule.

Izvor: Kurir

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori