Osmeh na lice i od srećnih žena nauči vredne lekcije!

Izdvoj vreme za sebe

Koliko god obaveza imale, srećne žene znaju koliko je važno uzeti vremena samo za sebe. To može biti 10 minuta za šoljicu kafe ili sat vremena za odlazak u teretanu. Što god da je u pitanju, ne preskači male svakodnevne užitke koje te čine srećnom.

Pronađi kreativni hobi

Bilo da je to pevanje, pisanje, crtanje, kuvanje, pletenje... Kada negujemo svoju kreativnu stranu, sigurno ćemo se osećati odlično i srećno!

Uči iz sopstvenih grešaka

Svi grešimo, ali malo nas nas uči iz sopstvenih grešaka. A to je upravo ono što treba svaka žena da nauči. Nije lako priznati grešku i izvući iz nje najbolju lekciju, ali kada to učinite videćete koliko je sve lakše i lepše.

Ne zaboravi da pronađeš vreme za vežbanje

Ne mislimo da uzmeš reket u ruke i pokušaš da stignep Anu Ivanović, ali blaga fizička aktivnost je uslov za srećniji život. Vežbanjem, se oslobađa endorfin, hormon sreće, koji pomaže u poboljšanju raspoloženja. Ukoliko nemaš vremena za teretanu ili grupne treninge, predlažemo da na Youtube pronađeđ sjajne joga vežbe koje traju 20ak minuta, a opuštaju celo telo. Toliko vremena imaš zar ne?

Budi zahvalna za sve što imaš

Koliko god ponekad život bio težak, uvek postoje stvari na kojima bi trebale biti zahvalne. Zdrava si, lepa, ideš ka uspehu i imaš bar 3 osobe u životu koje te obožavaju! Ti si srećna dama i budi zahvalna na tome!

Izvor: Cosmopolitan.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori