Ljubičice vole jednostavne, dok božure prave zavodnice...

Mnogi veruju kako je upravo vaš omiljeni cvet sjajan pokazatelj vašeg karaktera. Proverite jesu li vaše karakterne osobine pripisane pojedinom cveću tačne i pronalazite li u njima sebe...

Ruže

Volite putovanja i avanture. Fasciniraju vas različite kulture i njihove autentične karakteristike. Romantični ste i strastveni, cenite tradiciju i neki vam govore da ste malo "staromodni".

Božuri

Veoma ste ženstveni i volite modu. Imate ormar pun bezvremenskih komada kojima ističete svoju ženstvenost. Znate da slušate, dajete dobre savete i zbog toga ljudi imaju poverenja u vas. Skloni ste iznenađenjima i verujete u pravu ljubav.

Karanfili

Uvek čvrsto stojite na zemlji i objektivni ste. Zbog toga vam prijatelji poveravaju svoje tajne i jako vas poštuju. Najviše cenite odanost i pomalo ste rezervirani prema novim ljudima. Zadovoljni ste i s malim stvarima u životu, a velike promene vas plaše.

Lale

Osetljivi ste i pažljivi. Na prvom mestu su vam porodica i prijatelji. Lako se povezujte s novim ljudima. Uvek željno iščekujete promene i lako im se prilagođavate.

Orhideje

Vi ste oličenje elegancije i sofisticiranosti i pazite na svoj izgled. Mnogi misle da ste pomalo misteriozni. Imate mali krug bliskih prijatelja, ali uvek kažete ono što mislite i cenite iskrenost.

Ljubičice

Rezervirani ste i samo vaši pravi prijatelji znaju kakvi ste zapravo. Volite svoju privatnost, imate suptilan pristup svemu i cenite jednostavnost. Odana ste prijateljica.

Gardenije

Slatki ste i nevini s jedinstvenim stilom. Volite da istražujete i eksperimentišete. Sanjate putovanja na egzotične destinacije. Prava ste romantičarka.

Ljiljanji

Osećajni ste, ljubazni i dostojanstveni. Volite da pomažete drugim ljudima. Prava ste majčinska figura u svojoj okolini i poštuju vas. Ponosite se na svoja životna dostignuća.

Suncokreti

Uvek ste nasmejani, veseli, topli i dobro raspoloženi. Unosite život u svaku prostoriju. Večiti ste optimista i puni energije. Lako stičete nove prijatelje.

Narcise

Umetnička duša koja voli red, rad i disciplinu. Živite smireno, organizirani ste i sjajni u multitaskingu.

Makovi

Krase vas entuzijazam, vrckavost i živahnost. Uvek ste centar zabave. Volite da učite o novim stvarima i da istražujete.

Irisi

Imate divlju maštu i kreativni ste. Puno pažnje pridajete svojoj duhovnosti. Često sanjarite i pravi ste optimista. Ne volite rutinu i lako vam postane dosadno.

Izvor: Zadovoljna

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori