Iskoristite period od 10. do 15. maja, koji može da bude pravo vreme za ulazak u brak ili započinjanje zajedničkog života, u zavisnosti od toga koliko ste romantični i kakva venčanja volite.

Da li ste za brak ili zajednički život s partnerom? Ako ste Bik, Vaga, Rak ili Riba, verovatno maštate o venčanju iz snova, a ukoliko ste Blizanac, Strelac ili Vodolija možda vam više prija sloboda, a to zavisi od pozicije Venere u vašem horoskopu.

Planeta ljubavi, lepote i novca, Venera, 7. maja ulazi u znak Raka što kod većine znakova budi romantična osećanja, jake emocije i potrebu za bliskošću. Sjajan aspekt s tranzitnim Neptunom, simbolom zanosa, romantike i zaljubljivanja, od 10. do 23. maja, još više podstiče potrebu za ulaskom u vezu ili brak. Planeta ljubavi, sredinom maja, počinje da obrazuje loše aspekte s Plutonom i Uranom, simbolima dominacije i neočekivanih situacija. Venerin aspekt sa Saturnom usporava realizaciju nekih planova, ali već u prvoj polovini juna sve kreće nabolje.

Zato, iskoristite period od 10. do 15. maja, koji može da bude pravo vreme za ulazak u brak ili započinjanje zajedničkog života, naravno, u zavisnosti od toga koliko ste romantični i kakva venčanja volite.

OVAN – Umete da budete romantični, ali na kratke staze. Više vas privlače profesionalni izazovi od večeri pod svećama i mesečinom. Maštate o otmenom venčanju u centru grada, sa mnogo zvanica i puno cveća. Iskoristite prelazak Venere preko vaše astrološke kuće doma i porodice, već početkom juna moguća su neka neprijatna iznenađenja.

BIK – Romantični ste, vrlo sentimentalni i emotivni, prava pesnička duša. Kada odlučite da stanete na „ludi kamen“, sve mora da bude raskošno, od opštine do restorana sa dva puta više hrane i pića nego gostiju, veselom muzikom i tortom od pet spratova. Tranzit vladaoca vašeg znaka preko Raka podstiče vašu želju za brakom i zasnivanjem porodice.

BLIZANCI – Iako niste skloni romantičnim izlivima emocija, naročito ako ste muškarac, nemate ništa protiv braka i nešto intimnijeg slavlja, najbolje u nekom italijanskom restoranu. Još samo da se pojavi kum kod koga su burme! Venerin prelazak preko vašeg polja ljubavi može da vas odvede na medeni mesec na krstarenje Mediteranom ili neko egzotično ostrvo.

RAK – Romantični ste i nežni čak i kada delujete grubo, plenite urođenom stidljivošću. Svadbu u rodnom selu ili nekom restoranu na obali jezera ili mora, uz probrane specijalitete, dosta pića i muziku, planirali ste mesecima unapred. Planeta ljubavi u vašem znaku a Jupiter u kući ljubavi, nagoveštava ulazak u brak i mogućnost zasnivanja porodice.

LAV – Romantični ste, zračite toplinom i samouverenošću. Sanjate o venčanju u nekom ekstravagantnom restoranu sa belim stolicama, egzotičnim cvetnim aranžmanima i balonima gde se služe specijaliteti i fina vina. Sa Jupiterom u vašem znaku i Venerom u kući mašte lako možete da uđete u brak ili započnete zajednički život s partnerom.

DEVICA – Iako delujete uzdržano, maštate o venčanju iz snova na kojem biste okupili rodbinu i odabrane prijatelje. Na stolu ima svega, raznih specijaliteta, vina i više vrsta torti, dok vi s partnerom šetate između stolova sa gostima, pijete šampanjac i nazdravljate. Ako vam je Venera u Raku, možete iznenada da započnete zajednički život s partnerom.

VAGA – Vaš znak simbolizuje partnerske odnose i brak, zato ste vi uvek u potrazi sa svojom drugom polovinom. Ukoliko ste je pronašli, a to mora da bude dinamična osoba s kojom nikada nije dosadno, priželjkujete venčanje u nekom egzotičnom ambijentu i mnogo gostiju. Jaka pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava mogućnost ulaska u brak.

ŠKORPIJA – Možda ne trošite previše vremena na romantiku, ali ste zato vrlo strastveni. Birate vrhunski restoran, venčanje i u opštini i u crkvi, sa mnogo gostiju a ako ste dama, vrlo ste seksepilni čak i sa velom, u dugoj haljini zakopčanoj do grla. Venerina pozicija može da vam donese glamurozno venčanje na nekom putovanju u inostranstvu.

STRELAC – Iako volite slobodu, kada se zaljubite, vaša romantična priroda dolazi do punog izražaja. Priželjkujete venčanje u bašti nekog starog zdanja, na obali jezera gde gosti pevaju do duboko u noć, a na trpezi ima ribe, divljači, vina i šampanjca. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera i Venera u polju strasti nagoveštava mogućnost venčanja i u inostranstvu.

JARAC – Delujete uzdržano i kruto, ali ste vrlo sentimentalni i romantični. Na vašem venčanju u prvom planu su muzika, dobra hrana i piće i naravno veliki broj gostiju, rodbine i prijatelja. Destinacije gde ćete provesti medeni mesec mogu da budu mesta na nekom jezeru ili moru. Venera u kući partnerskih odnosa donosi vam mogućnost ulaska u brak.

VODOLIJA – Najviše cenite svoju slobodu, pa vam više odgovara zajednički život s partnerom. Ipak, ako se odlučite za brak, na venčanju će biti svi vaši prijatelji, služiće se specijaliteti i vina koja su „odležala“ koliko i vi dok ste se odlučili za brak! Jupiter u Lavu i Venera u Raku nagoveštava zajednički život s nekim koga ste upoznali preko posla.

RIBE – Nikada vam nije dosta romantike, maštate o venčanju u restoranu na jezeru ili brodu u morskoj luci, može i na splavu, sa prigušenim osvetljenjem i romantičnom muzikom u bašti punoj cveća, dekorisanoj sjajnim lampionima i egzotičnim ukrasima. Pozicija Venere u kući ljubavi i dece donosi vam mogućnost ulaska u brak i zasnivanja porodice

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori