Ovo je znak horoskopa koji je sasvim siguran u sebe i u svoje sposobnosti.Ova dama je neko ko nece se za svaku sitnicu nekome svetiti ili ga na bilo koji nacin ugrozavati. Ona je neko ko ce svakog razumeti i podrzati...

Ona je SKORPIJA.

Iako je ona jako dobro poznata kao jako strpljiva i blaga, ova dama se nece tako lako naljutiti i uvrediti.One su neko ko ce istrpeti da ih svako povredi ili uvredi. I nece reagovati.Uzdignute glave i ponosno ce istrpeti sve sto dolazi i svaku osobu koja ih povredjuje.

Ali ova dama horoskopa je osecajna i jako burno reaguje na tudju bol i muku.Ona ne zna kako izgleda kada ona nekog povredi i ako se to i desi ona je jako saosecajna i potrudice se da sve to sama i resi na svaki moguci i nemoguci nacin. 

Nemojte uciniti nista sto bi njoj nateralo suze u oci jer ce ona svakako biti jako  povredjena ukoliko dodje do toga.Ali ona ce to hrabro podneti na svojim nogama. Ona nece pasti niti pokleknuti. Ona ce samo mirno stajati u mestu i cekati.

I nemojte se zabrinuti dok pokusava sa vama da se raspravlja jer tada postoji verovatnoca da jos mozete izgladiti stvari, ali ukoliko ona ucuti i pravi se da nista niti vidi niti cuje , vec bi trebao da vam se pali alarm za uzbunu.Onda trebate da se zabrinete.

Jer Skorpija samo vraca kada joj dodje njena zuta minuta.Onda kada je povredjena ali najcesce je ljubav razlog svemu tome.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori