Zavodljive, uporne i neverovatno simpatične - Da, upoznajte i saznajte kakve su žene u znaku Bika!

Odlučna, uporna, dosledna, realna, stabilna, beskompromisna, čulna, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana - sve to opisuje ženu Bika. 

Njena najveća snaga leži u osećajnosti i strpljivosit. Blage je naravi, ima čvrsto mišljenja koja se teško mnogu promijeniti.

Ipak, Bik izbegava da pokazuje svoj temperament jer u životu teži ka ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturista i ne voli da reskira. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i neće dvaput ponoviti istu grešku. 

Seks & Veze

Žena Bik je jedan od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno da u potpunosti upozna partnera i da bude sigurna da je izabrala onog pravog pre nego se obveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je verovatno zauvijek. 

Muškarac koji želi da je osvoji mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od nje će dobiti puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brine za druge, zbog čega će u vezi davati što više sve dok joj je partner odan i veran. Za ženu Bika se kaže da je očaravajuća ljubavnica. 

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju beži od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nežna, razmaziće partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. Ljubavne odnose voli da začini seksi razgovorima i lukavim zavođenjem. Bitna su joj dela, ne reči. U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala „najbolje prijateljice zauvek“? Ako ste godinama posle i dalje najbolje prijateljice velika je verovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, a svojim prijateljima nesebično posvećuje i ostaje im lojalna. 

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvijek. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, njen moto je kvalitet pre kvantitet, i to važi za većinu područja njenog života, ne samo za prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pre će ignorirati nego započinjati svađu s njima.

Izgled

Velike, ekspresivne oči , pune senzualne usne, vitak, elegantan vrat i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene Bika. Vrat je deo tela kojim vlada ovaj znak pa je žena Bik vrlo često izražajan i voli da ga istaknute ogrlicama, lančićima, šalovima i maramama. 

Srednje su visine ili malo ispod proseka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Krase ih blage i nežne oči pa pripadnici jačeg pola teško odolijevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače. Većina Bikova može da se pohvaliti odličnim stasom i u kasnijim godinama izgledaju mladoliko, sveže i snažno. 

Stil kupovine

Njen životni moto je kvalitet pre kvantiteta Kupuje samo kvalitetnu robu sašivenu od najfinijih materijala, a poznata je i po svojoj sklonosti markiranoj odeći. 

U ormaru uvek će se naći kostim ili odelo šiveno po meri jer ova žena zna da odeća koja savršeno pristaje nikad neće izaći iz mode. Praktične, otmene i s puno ukusa, žena Bik će pre izabrati ravne cipele s diskretnim ukrasom nego štikle, kao i besprekorno sašivene pantalone nego mini suknju. Njihova suptilnost jasna je i u izboru boja koje preferira, uglavnom neutralne i pastelne poput bež,. Međutim, odlično joj stoje i ružičasta i zelena. 

Što se tiče frizure i šminke, njen zaštiti znak su „smoky eyes“ i duga, raskošna kosa. Nikad joj nije žao da potroši više novaca kako bi njena kosa bila što lepša, a najdraži su joj proizvodi oni koji kosi daju volume.

Žena Bik će u kupovinu uvek ići planirano. Pri tome će dobro proučiti od kakvih materijala je garderoba napravljena jer jeftina sintetika ne dolazi u obzir. Imaju i jednu simpatičnu naviku – mirišu materijale kako bi bile sigurne da su prirodni i kvalitetni.

Izvor: Zadovoljna

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori