Čim dobijemo decu, počnemo da o njima brinemo mnogo više nego o sebi, pa ne primećujemo kako nam kosa brzo osedi, pojave se bore i suvišni kilogrami.

Međutim, neke mame su dokazale da možete biti lepi u svakom životnom dobu, ništa manje od svojih mladih kćeri i poslužiti im kao odličan primer.

Sakupili smo najupečatljivije fotografije, na kojima je gotovo nemoguće reći ko je majka, a ko mnogo mlađa ćerka.

10. Ana Nistrom i njena mama

Ana je popularna blogerka iz Švedske. Ima 26 godina i radi kao lični fitnes trener. Njenoj mami je već preko 40, ali izgledaju kao dve sestre.

 

9. Amber Le Bon i njena majka Jasmin

Amber je poznati engleski fotomodel i najstarija od tri kćeri pevača Djuran Durana, Simona Le Bona i popularne manekenke Jasmin Le Bon. Amber ove godine puni 29, a njena slavna mama 54 godine.

 

8. Ana Dinoto i njena mama Maja Ilana

Na ovoj slici je Ani 14, a mami Maji tek nešto više od 30, pa bi se pre reklo da joj je starija sestra.

 

7. Sonja i njena mama Vera Brežnjeva

Sonja je ćerka popularne ruske pevačice i glumice Vere Brežnjeve. Sonja je nedavno napunila 17, dok je njenoj mami samo 36. Na zajedničkim fotografijama izgledaju kao najbolje drugarice i niko im ne bi dao više od 25.

 

6. Ava Filipi sa svojom mamom Riz Viterspun

Ava je 18-godišnja kći holivudske zvezde Riz Viterspun (42 godine) iz ​​njenog prvog braka sa Rajanom Filipijem. Sudeći po fotografijama, Ava je ista mama i izvesno je da će, kao i ona, napraviti uspešnu karijeru kao glumica ili manekenka.

 

5. Šanis Herson i njena majka Evelin Lozada

Šanis je 24-godišnja blogerka, fotomodel i učesnica u rijaliti programima. Devojka je krenula stopama svoje mame, 42-godišnje Evelin, zvezde američke televizije i manekenke, a od skora i spisateljice.

 

4. Rumer Vilis s majkom Demi Mur

Američka glumica Rumer Vilis ima 29 godina, ali je poznatija po svojim slavnim roditeljima. Otac joj je neponovljivi Brus Vilis, a majka nezaboravna Demi Mur, koja će uskoro napuniti 56 godina.

 

3. Polina Maksimova i njena mama Svetlana Maksimova

Polina je u svojih 28 već popularna ruska pozorišna i filmska glumica, kao i TV voditeljka. Odrasla je u glumačkoj porodici Maksimov, uz oca Vladimira i mamu Svetlanu (Lanu). Njena čuvena majka uskoro puni 53 godine, ali na slici izgledaju kao vršnjakinje.

 

3. Navja Naveli Nanda i njena mama Šveta Bačan Nanda

Navja i Šveta potiču iz poznate i vrlo uticajne indijske porodice. 21-godišnja ćerka je bolivudska zvezda, a njena majka, koja je nedavno napunila 44, novinar je na televiziji i uspešna u svetu mode, a u poslednje vreme želi da se oproba i kao pisac.

 

1. Imani Evans i njena mama Suzan

Imani ima 26 godina i zajedno sa svojom mamom Suzan, koja će uskoro napuniti 50, radi na britanskoj televiziji. Njih dve su takođe popularne blogerke.

Jeste li vi i vaša mama takođe slične kao dve kapi vode?

(femina)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori