Proteklih nekoliko godina dogodile su se neke spektakularne astronomske znamenitosti koje se nastavljaju i 2018. godine s krvavim Mjesecom koji će se pojaviti na istočnoj hemisferi u noći 27. jula.

Krvavi mjesec je pojam koji se koristi kada je mjesec svijetao, velik i crvene boje, a pojavljuje se samo kada je pun. Kada se Mjesec poravna sa Zemljom i Suncem, na njega pada Zemljina sjena.

Predstojeći krvavi Mjesec nije samo zanimljiv astronomima i zvjezdarima, privukao je pozornost i brojnih kršćana.

Kršćanski pastori John Hagee i Mark Blitz objasnili su da je ovaj krvavi Mjesec dio niza jedinstvenih astronomskih događanja koji označavaju ono što Biblija predviđa u Djelima apostolskim 2,20 i Otkrivenju 6,12.

Sunce će se prometnut u tminu, a mjesec u krv prije nego svane Dan Gospodnji velik i slavan. (Djela 2,20)

I vidjeh: kad Jaganjac otvori šesti pečat, potres velik nasta. I sunce pocrnje kao dlakava kostrijet, sav mjesec posta kao krv. (Otkrivenje 6,12)

Prema pisanju Mirrora, Hagee i Blitz ukazuju na četiri znakovite uzastopne pomrčine Mjeseca koje su započele u travnju 2014. s šest punih Mjeseca između njih.

Bez obzira vjerujete li da je događaj poput krvavog Mjeseca proročki znak ili je jednostavno dio načina na koji je Bog stvorio nebeska tijela, svakako je prilika da se divimo čudesima Božje stvaralačke moći.

(novizivot)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori