Pozitivna, nasmejana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna - to je žena Strelac. Saznajte u nastavku kakve osobine krase ovaj energičan znak...

Osobe rođene u znaku Strelca osim svog šarma i pozitivne energije u neprekidnoj su potrazi za novim znanjima i otkrićima što je izuzetno pozitivna osobina.

Obožavaju da vode duge razgovore i rasprave o svim temama, od politike i religije do seksa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui. Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno.

Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora imati fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost i površnost.

Ljubav

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca. Stoga na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge Strelečeve ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratilac obično joj je i najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju pa stoga mirne kućne večeri provedene ispred TV-a nisu njen pojam idealne veze. Život želi da deli s nekim s kime će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strelac obožava putovati.

Čak i kada je totalno „opijena“ partnerom uspeva zadržati nezavisnot što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strelac u krevetu je prava vatra, a seksu pristupa kao čistoj fizičkoj radnji, ne s emocionalnog ili praktičnog stajališta. Samouverena i samosvesna, u krevetu je senzualna tigrica voljna da isproba sve, od raznih poza do neobičnih mesta.

Prijateljstvo

Želite li proširiti vidike i rešiti se predrasuda, prijateljica rođena u Strelcu najbolje će vam u tome pomoći. Osim što je majstor u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Voli da se šali se na svoj račun ako će tako zabaviti i nasmejati svoje prijatelje.

Njeni prijatelji su ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija te različitih kultura.

Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodolije ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno prijateljica i zna podići atmosferu i u društvu u kojem su same žene. Ima i puno prijatelja s kojima deli ljubav prema adrenalinu.

Izvor: Zadovoljna

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori