Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Veliki ste optimista, jer je na vidiku novi posao. Izbegavajte saradnju sa nepoznatim osobama i ne dozvolite da vas drugi navedu na pogrešne poslovne odluke. Pod hitno promenite razmišljanje i ponašanje, jer ste iscrpljeni, neoprezni i skloni tračevima i klevetama. Pokušajte pažljivo da odmeravate šta ćete reći.

Ljubav - Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja. Potrebno je vreme da se stvari stišaju, a kasnije ćete vidite šta ćete dalje. Kao ljubavni partneri najviše vam odgovaraju Lav i Strelac.

Zdravlje - Potrudite se da budete što manje nervozni.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Narednih dana od vas se na poslu očekuju taktičnost, upornost i odmerenost. Ne idite glavom kroz zid, postoje lakši načini da rešite probleme. Realizacija jednog važnog posla ispuniće vas optimizmom, jer je uspeh gotovo zagarantovan. Nove informacije otvoriće različite mogućnosti poslovanja, ali je neophodno da budete veoma oprezni dok je Merkur u retrogradnom hodu.

Ljubav - Tokom ovog perioda očekujte novu ljubav ili novi pristup staroj. Jedna Vodolija će vas prijatno iznenaditi. Nemojte je potcenjivati, jer od te veze možete samo da profitirate.

Zdravlje - Dobro se osećate.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Period je izuzetno povoljan za posao, pa se možete nadati unapređenju ili bitnom poboljšanju finansijske situacije. Razna previranja na poslu i pojačana dinamika mogu dovesti do nesuglasica sa kolegama. Zbog toga je potrebno da budete maksimalno strpljivi i da ne donosite ishitrene odluke. Ukoliko želite da obezbedite bolju budućnost, neohodne su izvesne žrtve.

Ljubav - Kako ste u pozitivnoj fazi, dobro funkcionišete i u ljubavi. Ne obraćajte veliku pažnju na greške partnere iz prošlosti, jer imate pametnija posla - nešto smerate s nekom vezom iz prošlosti.

Zdravlje - Manji problemi sa stomakom i prehladom.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Saradnici ne pokazuju veliko interesovanje za vaše poslovne ideje. Ipak, potrudite se da ih na neki način animirate, ukoliko želite da ostvarite ono što ste naumili. Tokom celog perioda biće naglašena potreba za perfekcionizmom i koliko god da uradite nećete biti zadovoljni. Morate shvatiti da niko i ništa nije savršeno, pa ni vi.

Ljubav - Većina predstavnika znaka nije zadovoljni partnerom, dok drugi Rakovi imaju pravu idilu sa voljenom osobom. Najviše vas privlače Vage, Blizanci i Vodolije.

Zdravlje - Nemojte ni u čemu da preterujete, jer ćete se razočarati i doživeti stres.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Iako ste se u prethodnom periodu preforsirali, već planirate nove poslove koji zahtevaju dodatnu snagu, a u kojoj, nažalost, oskudevate. Osećanje da drugi ne razumeju vaše potrebe rezultat je preokupiranosti samim sobom. Uspeh očekuje Lavove koji se rade u zdravstvenim ustanovama. Zbog retrogradnog Merkura, period nije povoljan za otpočinjanje novog posla.

Ljubav - Kako ste nepopravljivi romantičar, u vezu ulazite sa prekomernim emocija. Potrudite se da ne zavisite toliko od partnera. Slobodni Lavovi upoznaće zanimljivu osobu s kojom će verovatno ući u vezu.

Zdravlje - Osim nervne napetosti, drugih zdravstvenih problema nemate.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - U fazi ste donošenja značajne odluke, optimizma i početka novog životnog ciklusa. Veoma ste racionalni i ne grešite. Iako je sve na prvi pogled u najboljem redu, zbog retrogradnog Merkura mogući su izvesni problemi. Ne trošite se previše na poslu, već se potrudite i pronađite razumnu meru.

Ljubav - Veza u kojoj se trenutno nalazite lako može da se iskomplikuje, ukoliko nastavite da budete sumnjičavi i konfuzni. U ljubavi se najbolje slažete sa Ribama. Slobodne Device očekuje nova ljubavna veza.

Zdravlje - Srčane smetnje mogu se pojaviti kao posledica premora. Krajnje je vreme za umerenost u svemu.

VAGA (23. 9.- 22. 10)

Posao - Ceo period biće pun poslovnih iznenađenja. Stalo vam je da pokažete svoje profesionalne sposobnosti pred saradnicima koji poseduju veliko iskustvo. Ali, poslovna situacija nije najidealnija, pre svega zbog naglašene sklonosti da se sukobljavate sa kolegama. Mada se dobro snalazite u svom fiktivnom svetu, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.

Ljubav - Mnogim Vagama partner savršeno odgovara, ali toga kao da nisu svesne. Na pomolu je uspešna veza sa Lavom ili Strelcem. Jedna Vodolija je vaš obožavalac na duže staze.

Zdravlje - Psihički problemi i nerviranja mogući su samo ukoliko budete vraćali "film" unazad.

ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

 

Posao - U fazi ste pravljenja velikih poslovnih planova, zbog čega je veoma bitno da pravilno usmeravate kreativnu energiju. Postoje situacije koje vrlo uspešno rešavate sami, ali mnogi poslovi zahtevaju dobru komunikaciju sa saradnicima. Putevi koji vode ka prosperitetu još su nejasni, zato što je Mars, vaš vladar, slab u znaku Vage. Izbegavajte nadmeno ponašanje, a ukoliko ste u pravu, ne nabijajate to drugima na nos.

Ljubav - Sa partnerom ste se najzad usaglasili, postali pravi drugari, pa je i veza postala kvalitetnija. Uspešno se družite sa Vodolijama, Bikovima i Vagama.

Zdravlje - Mogući su problemi sa hormonima.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Iako ste nepoverljivi prema novom rukovodstvu, vama je sve bolje i bolje. Ponekad preuveličavate svoje mogućnosti i želite da utičete na mnoge poslovne događaje. Budite strpljiviji, tolerantniji i poslušajte savete iskusnijih osoba. Dok je Merkur u retrogradnom hodu ne planirajte nove poslove.

Ljubav - Nesuglasice sa voljenom osobom su najčešće plod vaše mašte. Gubite i snagu i vreme baveći se nebitnim stvarima, a suštinu zanemarujete. Zbog čega ste toliko ogorčeni, kad znate da se prošlost ne može menjati.

Zdravlje - Niste u dobroj kondiciji, pojačajte fizičku aktivnost.

JARAC(22.12.-20.1)

Posao - Ukoliko niste uspešni, sami ste krivi. Narednih dana očekuje vas poslovni prosperitet, a ukoliko se to ne ostvari, dobro razmislite gde ste pogrešili. Retrogradna Venera koja je već dugo u vašem znaku i simbolizuje restrikcije, polako kreće direktno, pa u nastupajućem periodu mnoge stvari će krenuti nabolje. Ipak, oprez je neophodan jer se neke greške iz prošlosti lako ponavljaju.

Ljubav - Ovnovi i Bikovi su glavna preokupacija pripadnika ovog znaka. Iako predstavnicima ovog znaka Ovan astrološki ne odgovara, jednostavno ga ne mogu izbeći.

Zdravlje - Pronađite vreme za sebe i za odmor, jer se lođe osećate.

VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao - Iskoristite naredne dane maksimalno, jer su vam zvezde naklonjene. Iako poslovi napreduju, ne znači da bi trebalo da se opuštate. Dobro razrađena organizacija doneće veću zaradu i stabilizovati finansijsku situaciju. Ipak, budite oprezni jer retrogradni Merkur može da dovede do brojnih nesuglasica.

Ljubav - Ljubav je definitivno uz vas i donosi vam maksimalno uživanje. U ovom periodu moguća je ljubavna avantura sa Bikom ili Vagom.

Zdravlje - Manji problemi sa žlezdama i hormonima, a posebno obratite pažnju na ishranu, jer prekomerno jedete na nervnoj bazi.

RIBE (20. 2. -20. 3)

Posao - Možete se nadati uspehu, ali je neophodno da budete strpljivi i da korektno obavljati zadatke. Mnogo lepih stvari očekuje vas upravo ovih dana. Možda ste zbog toga prenapeti, jer niste očekivali toliko uzbuđenja. Ali, zbog retrogradnog hoda Merkura nije vreme za donošenje presudnih odluka. Ukoliko vam ponude novi posao, dobro razmislite pre nego što odlučite.

Ljubav - U ovom periodu, Rakovi su idealni partneri za vas. Ako ništa drugo, moći ćete bar uzajamno da se tešite.

Zdravlje - Najzad ste usaglasili fizičke i mentalne aktivnosti.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori