Određene situacije nas nekada smetnu s puta na kojem smo sebi na prvom mestu. Saznajte šta ne smete da trpite.

Sa godinama bi trebalo da naučimo da smo sebi na prvom mestu. Međutim, određene situacije nas nekada smetnu s tog puta. Evo 8 stvari koje je apsolutno besmisleno da trpite.

1. Nošenje štikli od 12 cm u noćnom klubu, iako ste svesni da ćete da pijete i da ostanete barem 4 sata. Osećaćete se super prvih pola sata, a onda ćete ubrzo da zažalite čim noge počnu da vam otiču i kada budete imali osećaj da vam noge krvare.

2. Ostajanje s frajerom koji vas vara / emocionalno ili fizički zlostavlja / zbog kojeg se osećate kao da ni za šta niste dovoljno dobri. Vuk dlaku menja, nastavite sami...

3. Stajanje satima u redu kako biste prvi nešto kupili. I onda shvatite da je to nešto već rasprodato. Pa se iznervirate i trošite novac na nešto potpuno deseto kako biste se razveselili. Ukratko - bacate vreme i novac u vetar!

4. Dopuštate manipulativnoj prijateljici/ šefu/ kolegi/ partneru da vas gazi, verujući da će se jednog dana isplatiti. Sve i da se isplati, ništa i niko nije vredan vašeg ponosa i dostojanstva.

5. Izlasci sa frajerom koji nije spreman za vezu iščekujući da to postane. U ovom slučaju, najčešće onaj ko čeka ne dočeka.

6. Jako ružno pijanstvo propraćeno obiljem neprijatnosti na zabavi. Bilo vam je zabavno onih par sati, ali već sledećeg jutra kada ste se malčice otreznili, zakleli ste se da više nećete da pijete. Zamislite samo da vas neko iz nekog razloga ucenjujevašim slikama u najgorem mogućem izdanju.

7. Dijete koje se svode na izgladnjivanje do smrti. Opustite se i pojedite slatkiš. A onda se bacite na kreiranje jelovnika zaista zdrave hrane i vežbanje.

8. Seks bez zaštite. Možda je fizički osećaj dobar, ali on zaista nije vredan rizika da pokupite neku sočnu polno prenosivu bolest ili neželjenu trudnoću. Uvek koristite zaštitu!

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori