Sve ono što su Ovnovi u ljubavi, na polju dece i samostalnog umetničkog rada hteli da kažu i urade, ali nisu imali priliku, neka sada urade i to posle 21. februara.

Vladari vremena Jupiter i Saturn nalaze se u vatrenim znacima, jer se Jupiter kreće znakom Lava, a Saturn znakom Strelca od 23. decembra 2014. Podržani su Uranom iz Ovna koji tražihrabrost i akciju, da bi se svi plemeniti i uzvišeni ciljevi ostvarili, jer Saturn ulazi u znak vere, morala i filozofije, a uz pomoć volje i ambicije Jupitera iz Lava. Kako će to da delujena osobe rođene u različitim znacima, saznajte u ovom zanimljivom astro-pogledu.

Ovan

Sve ono što ste u ljubavi, na polju dece i samostalnog umetničkog rada hteli da kažete i uradite, ali niste imali priliku, sada uradite i to posle 21. februara, kada u vaš znak ulaze i Venera i Mars, vaša vladajuća planeta. Fakultet koji niste završili, obnovite do avgusta i usavršite rad na računarima.

Bik

Tajne koje su vas mučile i zagorčavale vam život, parnice koje nisu mogle da se završe, sada se mogu rešiti. Ne ulazite u tajne veze, mogu lako biti otkrivene. Dobitna kombinacija za odličan profit su poslovi na polju osiguranja, ili akcija. Do 13. februara, igrajte nagradne igre, moguć je dobitak.

Blizanci

Vreme je da se bračno skrasite, ili u vezi, svejedno, jer koliko god da vam je simpatično to što imate dve mogućnosti, ako nastavite i posle kraja februara, možete ostati bez obe. I znenada možete dobiti veću materijalnu podršku prijatelja, ili starijeg brata ili sestre. Učite više stranih jezika.

Rak

Možete konačno promeniti posao koji vam se ionako nije mnogo dopadao. Stil života i životne navike se takođe mogu menjati na bolje, tako da budete zdraviji i vitalniji. Vaš ugled umnogome će zavisiti od odnosa prema osobama od autoriteta. Može se dogoditi da posle 22. februara promenite mesto boravka.

Lav

Vaša ljubav postaje ozbiljnija i dublja. Ne zadovoljavate se površnim vezama i kontaktima. Deca mogu pokazivati da su naglo sazrela i odgovornija. Uspon u karijeri zavisi od spremnosti na još veću kvalifikaciju i skoro doživotno učenje. Moguće je da odete uinostranostvo zbog ljubavi i ostanete tamo.

Devica

Toliko ste mudri i odmereni da prosto privlačite sjajne poslovne prilike i unapređenja. Možete imati svađu sa bratom ili sestrom, što neće biti nimalo prijatno. Hronične zdravstvene tegobe polako nestaju, a vi se osećate mnogo bolje. Budite hrabriji i odlučniji u borbi za bolje radno mesto.

Vaga

Vaša samoća može biti prekinuta iznenadanom vezom, naročito posle 21. februara i to sa osobom koju možete sresti na nekom obrazovnom skupu, ili profesionalnom okupljanju, ili upoznati preko brata i sestre. Za vas važi ona izreka "pazi šta želiš, možda ti se i ostvari", paželite lepe stvari.

Škorpija

Započećete štednju i to pre 13. februara, a to posle može biti koristan fond za neku pametnu investiciju. Osvojićete poverenje osobe na visokom položaju i to će vam se višestruko isplatiti. Ako ste bili privatni preduzetnik, možete početi da radite u nekoj većoj instituciji i obrnuto, sve je moguće.

Strelac

Ne razmećite se ni novcem ni rečima, ni viškom osoba sa kojima imate vezu, ili flert.Skromnost je sada vaša najveća vrlina. Ako birate srcem i iskreno, posle 20. februara ćete biti nagrađeni odličnom ljubavnom vezom koja će da potraje, boljim radnim mestom, mogućnošću da radite posao koji vam je bio hobi.

Jarac

Budite pravedni, a tek onda nagrađeni za svoja čvrsta moralna uverenja kojima vršite jasne izbore. Ne radite ništa što može da vam zasmeta kada je u pitanju zakonitost i ugled. Bićete pojačano zaboravni, pa možete izgubiti dokumenta do 14. februara. Dakle, što možete zaboraviti - pišite.

Vodolije

Vi ćete toliko želeti brak sa osobom koja je drugačijeg porekla, nacije, vere ili obrazovnog nivoa, da ćete biti spremni da učinite sve, a vaše želje će se posle 22. februara lako pretvarati u stvarnost. Dobićete priliku da kupite nov brz auto, ili supermoderan kompjuter, Ajfon, ili nešto slično.

Ribe

Novac dolazi na svakodnevnom poslu, čak i nakon što ste pomislili da od njega nikada nećete zaraditi. Možete se malo ugojiti, pa pripazite na telesnu težinu. Ukoliko ste hteli da otvorite svoju firmu, sada je pravo vreme, a za podršku, pozovite osobu koja vam je obećala uslugu, a u prilici je da to uradi.

Izvor: Stil

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori