Novogodišnje odluke treba da prilagodite svojoj ličnosti i sopstvenim željama, te ih tako učinite lakše ostvarivim.

Početak godine simbolično sevezuje za donošenje novih odluka i ispravljanje loših navika. Ali kao što znamo,novogodišnje odluke lako donosimo, a još lakše kršimo, ali to ne znači da ih i dalje ne treba donositi. Stvar je u tome da treba da prilagodite svojoj ličnosti, te ih tako učinite lakše ostvarivim.

Evo nekih predloga:

Ovan
Ako je jedna od odluka u 2014. bila da završite projekte koje ste ranije započeli, u 2015. bi trebalo da napravite prostora za potpuno nove stvari. Međutim, ukoliko još mnogo toga visi u vazduhu, napravite detaljniji plan kako biste sve to mogli privesti kraju i započeti s novim projektima. Neka vam najvažnija odluka bude „Neću započinjati nove stvari, dok ne završim one stare“.

Bik
Vaša tvrdoglavost je dobra za napredak ukoliko odlučite nešto da uradite, ali vas takođe može sputavati, ukoliko uporno forsirate nešto što nije efikasno. Vi možete da uspete u svemu što odlučite, pa tako možete da slomite i one okorele navike - samo je važno da odlučite da prestanete s nečim i započnete s novim stilom ponašanja.

Blizanci

Vaš život nikad nije dosadan, a ta će vam činjenica ići u prilog u ovoj 2015. godini. Malo usporite i ogrnite se strpljivošću. One stvari koje ste odlučili možete sprovesti u delo, ali samo ukoliko ne menjate mišljenje svako malo i pokažete dovoljno strpljenja - ništa se ne može postići preko noći.

Rak
Volite rutinu i sigurnost, ali vreme je da izađete iz zone ugodnosti i okušate se u novim stvarima. Neka vaša odluka ide u smeru otkrivanja novih stvari i upoznavanja novih ljudi. Ako vas to plaši, to je signal da treba dapomerite svoje granice.

Lav

Nekoliko proteklih godina ste bili emotivno zatvoreni. Međutim, u 2015. otvorićete svoje srce i vezu podići na viši nivo. Stoga, neka vaša odluka bude vezana za odanost partneru i ulaganje u vašu vezu.

Devica

Prigovaranje, prigovaranje, prigovaranje… Jedini trenuci u kojima prestajete da prigovarate su oni u kojima krizirate. Dobro, malo preterujemo, ali neka vam osnovna odluka u 2015. bude da otvorenije prihvatate druge i dopustite im da samostalno donose svoje odluke.

Vaga

Nevažno kako se teško činilo da možete i jedno i drugo. Neka vaša novogodišnja odluka bude da više istražujete i vrednujete sve alternative, ali kada budete morali da donesete odluku, odlučite brzo i držite se svoje odluke.

Škorpija
Čuvanje tajni daje vam auru tajanstvenosti, ali sve ima svoje granice. Ako koristite svoju moć kako biste manipulisali drugima, sada treba da prestanete. Odlučite da budete otvoreniji i opušteniji. Dopustite dragim ljudima da vas upoznaju, a vi uživajte u plodovima povećane intimnosti.

Strelac
Nema ništa loše u tome što razmišljate o velikim stvarima, pa to ne bi trebalo da menjate ni u 2015, ali možda bi trebalo da donesete odluku da u ovoj godini izdvojite više vremena za razrađivanje strategije koja vam može pomoći u ostvarivanju ciljeva. Morate da znate da je cilj bez plana samo san.

Jarac

Neka u 2015. vaša glavna odluka bude mantra „nije sve u novcu“. Možete da nastavite da zarađujete ukoliko ste zadovoljni, ali morate pronaći i dovoljno vremena kako biste omirisali ruže na stazi svoga uspeha. Potrebni ste vašoj porodici i prijateljima, pa tako donesite odluku da budete darežljiviji kada su vaše vreme i pažnja u pitanju.

Vodolija
Iako svi volimo kada je sve po našem, ne bi škodilo da razvijete malo veću toleranciju, posebno za tradicionalne stvari. Iako nije loše to što ste uvek okrenuti napretku, ni konzervativniji pristup ne bi trebalo da vam stvara toliku neugodnost. Iznenadite druge jednom stranom svoje ličnosti koju još uvek nisu videli.

Ribe

U ovoj 2015. godini odlučite da svoju saosećajnost bolje iskoristite. Uključite se u projekte kroz koje možete da pomognete drugima. Negujte svoj osećaj za druge, a to im i pokažite na konkretnim primerima. Pokažite više razumevanja i volje. Neka se vaša dobrota proširi izvan kruga porodice i prijatelja, sjajno ćete se osećati zahvaljujući samoj pomisli da činite neko dobro delo.

Izvor: covermagazin

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori