Dobro je izbegavati novčanike od prave kože, jer privlače negativnu energiju zbog loših vibracija nasilja i smrti životinja.

Ukoliko želite da pokrenete pozitivnu energiju, kako u svom životu, tako i na polju finansijaFeng šui stručnjacisavetuju vrlo jednostavno rešenje - nabavite novčanik u jednoj od ovih 5 boja!

Odaberite boju na osnovu nekoliko kriterijuma:

-Prvo proverite element koji ste dobili rođenjem - onaj koji karakteriše vaš znak u kineskom horoskopu (na primer: 2015. godinom vlada znak drvene Koze i za sve rođene u ovoj godini glavni element je drvo).

-Zatim pročitajte koji je novčanik preporučen za vas. Novčanik ne mora da bude jednobojan, ali je važno koja boja dominira.

Dobro je izbegavati novčanike od prave kože, jer privlače negativnu energiju zbog loših vibracija nasilja i smrtiživotinja radi iskorišćavanja njihove kože. Umesto kožnog, izaberite platneni, baršunasti, novčanik od eko kože i slično.

1. Crveni novčanik

Crvena boja je poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje u život. Ova boja je i omiljena po Feng šuiju, jer predstavlja vatreni element. Privlači pozitivnu energiju i bogatstvo, a u rekordnom kratkom roku uništava loše inegativne vibracije. Crveni novčanik je najbolji izbor za osobe rođene u elementu Vatre i Zemlje, dok će slabije delovanje imati na Vodu i Metal. 

2. Tamno plavi novčanik

Plava je boja vodenog elementa po Feng šuiju i simbol obilja. Vrlo dobar izbor za novčanik. Međutim, budite pažljivi i razmislite da li se slaže uz vašu energiju. Na primer: ukoliko je vaš element Vatra ili Metal, plava neće biti dobar izbor. Ukoliko je vaš element Drvo ili Voda, u tom slučaju plavi novčanik je pravi izbor.

3. Crni novčanik

Crna boja je takođe povezana sa vodenim elementom pa je odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta ili Vode.

4. Smeđi novčanik

Posle crne, smeđa je jedna od najpopularnijih boja za novčanik. Smeđa je zemljani element, pa neće biti dobar izbor za osobe rođene u znaku Vatre ili Vode. Međutim, osobama koje su se rodile u znaku Zemlje ili Metaladonosi bogatstvo.

5. Zeleni novčanik

Zelena boja je zemljani Feng šui element, koji je odličan izbor ukoliko želite nov i svež početak, bez obzira na to kakva je prošlost bila. Odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta i Vatre.

Izvor: lisa

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori