Ako se folirate da želite da se vaša tajna ne sazna, slobodno recite Blizancima, oni će je rastrubiti na sve strane, a ni Bikovi nisu mnogo bolji.

Pročitajte koji znaci umeju da čuvaju tajne, a ko je apsolutno neobazriv, pa shodno tome, pazite kome se poveravate!

Ovan

Ako ste njemu, ili njoj poverili tajnu, pazite da ih ne izbacite iz takta, jer će u tom trenutku vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira ko se nalazi u vašem prisustvu. To ne rade iz zle namere već im je zbog impulsivnosti čestobrži jezik od pameti, ali svakako vama to nije od koristi.

Bik

Stabilan je i uporan, ali Bikovima poveravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste im poverili. U svim ostalim slučajevima, zadržite to za sebe. Sa čim god da se ne slaže on će vas ubeđvati šta je pametno, a šta ne, da ne komplikujete sebi život. Zato je najbolje da ga prvo pitate šta misli o nečemušto ima veze s tim, pa tek onda da odlučite da li da mu poverite tajnu.

Blizanci

Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne poveravajte ni u snu. Čak i da nema potrebu da ispriča nekome sveže vesti, izlajaće se sasvim slučajno, dok pije kafu sa osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez pri pričanju tajni Blizancima.

Rak

Poverljiv je i lojalan, ali ako ćete ga tom tajnom rasplakati ili učiniti sentimentalnim, ne progovarajte. Rak će vam ponuditi rame za plakanje, utehu, zagrljaj, čaj, sve samo da vam pomogne. Sve u svemu, na Rakove možete računati, jer ako ste mu važni, nikada ne odaje ono što zna.

Lav

Tajne koje Lava mogu dovesti u iskušenje da se njima pohvali ili da se pred nekim dokaže, ne poveravajte. A ako se radi o njegovom konkurentu, ili osobi koja mu nije simpatična, ovaj savez s vama oko tajne će biti jako zanimljiv. Ako može da vam pomogne da pobedite nekog, tu je uz vas.

Devica

Diskretna Devica čuvaće poverene informacije sve do trenutka vašeg udaljavanja od nje. Tada će početi s pričama i prebacivnjima šta su sve znali i ćutali o tome. Dakle, samo ako ste sa Devicom dovoljno dugo u dobrim odnosima i planirate da ih nastavite, otvorite dušu.

Vaga

Oni su divni prijatelji, ali može se dogoditi da Vagu neka okolnost dovede na odmeravanje razloga za ili protiv odavanja poverene tajne. Dakle, iza njihovog šarma retko se krije krajnja poverljivost. One rado šire priče svojih prijatelja, naravno, dobronamerno.

Škorpija

Tajna koja hoda je Škorpijino drugo ime. Kad bi ih stavili na najgore muke oni bi i tada ćutali. Oni najbolje razumeju tajne, jer ih i sami imaju u većim količinama. Vole mistiku, a kada se nešto oda, javno ispriča, ili sazna, gubi čar i to više nije to. Slobodno poveravajte sve, čak i zavere koje kujete, oni će vam čuvati leđa.

Strelac

Da nije urođene pričljivosti Strelca, oni bi bili sjajni prijatelji. Naročito ako setajne odaju uz čašicu, ili flašicu razgovora, priči kraja neće biti. Može se dogoditi da misleći da im je neko drugi ispričao nešto, krenu vama da pričaju sve čega se sete, u vezi svih osoba koje su im ikada nešto poverile što nikako nije dobro.

Jarac

Oni su vladari iz senke, koji budnim okom otkrivaju tajne koje im i ne želite poveriti. Jarčevi znaju kako da naprave ličnu korist od čuvanja tajne jer u zamenu za njihovu diskreciju, recimo vi ćete im ugovoriti sastanak s nekim ko im je potreban za posao. Njihove finansije su najveća tajna.

Vodolija

Želite li da vam Vodolija bude čuvar tajne, morate imati krajnje ekscentričnu tajnu. U svim ostalim slučajevima, oni će se smejati vašoj potrebi da tu uobičajenu stvar smatrate tajnom. Na prvom okupljanju celog vašeg društva, ispričaće vašu tajnu uz gomilu duhovitih dosetki.

Ribe

S Ribama nema velikog rizika. One će poverene tajne možda i zaboraviti, a i ako ih zapamte, čuvaće ih zauvek, jer Ribe su jako tajanstvene i samim tim vole osobe s tajnama. Nikada im ne poveravajte nešto što je suprotno njihovim emocijama jer mogu iz, na primer, saosećanja s vašim partnerom, da ispričaju kako ga varate.

Izvor:srbijadanas

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori