Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Više ste okupirani razmišljanjima o suštini života i raznim psihičkim fenomenima nego konkretnim poslovima. Obaveze ispunjavate rutinski. Nove okolnosti doneće vam veliku promenu koju ste odavno priželjkivali. Možda će za neke pripadnike znaka biti nagla, ali tako je, kako je. Morate da budete spremni na izvesna odricanja.

Ljubav - Prilično ste inertni na ljubavnom planu, pa ne očekujete spektakularne događaje. Letnja vrelina vas očigledno ne inispiriše. Neko u znaku Škorpije vam ukazuje pažnju, ali vi još niste spremni za ozbiljniju vezu.

Zdravlje - Mogući zdravstveni problemi i komplikacije, na šta ukazuje retrogradna Venera u Devici.


BIK (21. 4. - 21. 5)

 

Posao - Pošto ste detaljno razradili plan, uspeh je zagarantovan, uprkos lošim predviđanjima. Ipak, budite oprezni. Ušli u period koji zahteva završetak započetih poslova, zato ne oklevajte, situacija zahteva odlučne poteze. Ko reskira, taj i dobija. Vi ne samo da nemate šta da izgubite već ćete i profitirati.

Ljubav - U strahu od neuspeha, odlažete susret sa nekim Strelcem koji vam je nedavno zapao za oko. Umesto da budete šarmantno navalentni kako samo vi to umete, strpljivo čekate svojih pet minuta.

Zdravlje - Dobro se osećate, mada ste umorni. Nije ni čudo, jer spavate manje nego što je to vašem organizmu potrebno. Odmorite se.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Iako dajete sve od sebe da što pre završite svoje obaveze, mogući su zastoji. Pošto neke stvari ne zavise od vas, morate da budete strpljiviji. Pokušavate da racionalno dođete do odgovora na neka važna pitanja, ali to vam ne polazi za rukom. Krajnje je vreme da probleme prihvatite kao sastavni deo života. Merkur, vaš vladar je u idealnim aspektima, nema razloga za brigu. Izbegavajte ljude koji vam ne prijaju.

Ljubav - Partner se na sve načine trudi da vam pokaže svoju ljubav i privrženost, ali vama to nije dovoljno. Nepoverljivi ste kada su emocije u pitanju.

Zdravlje - Mogući problemi sa disajnim putevima zbog prehlade ili hroničnih bolesti.

RAK(22.6.-22.7)

 

Posao - Ove nedelje posao će biti u drugom planu, a najveći deo vremena potrošićete na preuređenje stana. Prija vam fizička aktivnost jer se tako najbolje opuštate. Što se komunikacije i poslovne saradnje tiče, stvari se ne odvijaju onako kako biste vi želeli, Mesec u Škorpiji pravi vam dodatne probleme, ali ne brinite, taj period neće trajati dugo. Uskoro dolaze bolji dani.

Ljubav - Nastupio je talas blagog nezadovoljstva i emotivne nestabilnosti. Imate utisak da ne razumete partnera, ali očekujete, i to s pravom, da on razume vas. Budite tolerantniji.

Zdravlje - Zdravstvena situacija se popravlja. Moguća nesanica.

 

LAV (23. 7. - 22. 8)

 

Posao - U fazi ste ekspanzije, a prisustvo Jupitera, Sunca i Merkura u vašem znaku najavljuju značajna dešavanja. Očekujte obilje novih poslovnih mogućnosti, pod uslovom da radite na tome. Ništa ne pada s neba. Mnogi pripadnici znaka već sada počinju da osećaju povoljne vibracije. Vaša popularnost na poslu raste. Moguće da ćete uskoro imati javni nastup. Pripremite se.

Ljubav - Osećate jaku potrebu za ljubavlju. Magnetski ste privlačni, okolina vam se divi a vi uživate u tome. Sa svima se odlično slažete, ali nikoga još ne izdvajate.

Zdravlje - Zbog pojačanog apetita, mogući su problemi sa linijom i povišenim nivoom masnoća u krvi.

 

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Navikli ste da sve radite temeljno, ali tokom ovog perioda, zbog raznih spoljnih okolnosti na koje ne možete da utičete, bićete primorani da ubrzate ritam i da se manje bavite detaljima. Zbog retrogradne Venere bićete osetljiviji nego inače, reagovaćete na svaku sitnicu. Budite praktičniji i štedljiviji kad su osećanja u pitanju. Kontrolišite emocije.

Ljubav - Uživate u partnerovom društvu i prosto blistate od sreće. Njegova ljubav obojila je vaš život novim nijansama, a vaš sistem vrednosti se radikalno promenio.

Zdravlje - Mogući problemi zbog emotivne preosetljivosti.

 

VAGA(23.9.-22.10)

 

Posao - Spremite se da zasučete rukave jer vas narednih dana očekuje naporan rad. Imaćete uspeha u svim poslovima, posebno u trgovini. Slušajte savete iskusnijih, ne budite tvrdoglavi i odbojni. Izbegavajte situacije i ljude koji vas iritiraju. Naoružajte se strpljenjem, koje će vam ovih dana i te kako biti potrebno. Zbog retrogradne Venere, sve aktivnosti se odvijaju sporije nego što ste očekivali.

Ljubav - Nastupila je nesigurnost. Ljubomorni ste i posesivni u odnosu na voljenu osobu, jer strepite za opstanak veze. Vreme je da otvoreno porazgovarate.

Zdravlje - Ne preterujte sa sunčanjem. Mogući problemi sa kožom.

 


ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

 

Posao - Kreativniji ste nego inače, pa su i vaši rezultati zapaženiji. Mars, vladar Vašeg znaka u trigonu sa Saturnom čini vas upornijim nego inače. Ipak, ne dozvolite da se pogubite u maštanjima i planovima bez pokrića. Nedostaje vam smisao za praktično, ali ukoliko ovaj nedostatak kompenzujete disciplinom, bićete srećni. U protivnom - greške su neizbežne.

Ljubav - Veoma ste emotivni i senzualni, ali ne i praktični, kada je ljubav u pitanju. Suviše idealizujete partnera, posebno ukoliko je dotična osoba Vodolija ili Riba.

Zdravlje - Mogući problemi sa srcem i nervima. Usporite ritam.

 

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Umorili ste se od posla, a kraj se ne nazire. Osećanje je krajnje subjektivno, a vi ste po običaju u takvim situacijama neurotični. Sve se, po vašim merilima, odvija sporo. Očekujete odgovor na bitna egzistencijalna pitanja sad i odmah. Kako posavetovati usijanu glavu poput vaše? Kada nastupe problemi, gubite moć razumnog rasuđivanja i ne slušate nikoga izuzev sebe. Budite strpljiviji.

Ljubav - Raščišćavanja sa Bikom ili Devicom mogu da budu veoma neprijatna. Imate utisak da vas druga strana ne razume, ali čini se da ni vi ne razumete druge. Zamislite sebe u tuđoj koži.

Zdravlje - Problemi sa grlom i glasnim žicama. Čuvajte se povreda.

 

JARAC(22.12.-20.1)

Posao - Ne idite glavom kroz zid. Izbegavajte konflikte na poslu i dobro promislite pre nego što nešto izgovorite, jer ćete samo tako sačuvati dobre odnose. Energični ste i ambiciozni. Sve čega se latite obavljate sa lakoćom. Ne želite da propustite životne užitke i provod. Nalazite ravnotežu u svemu. Ukoliko nečim niste zadovoljni, menjajte ono što možete da promenite. Oslobodite se kompleksa.

Ljubav - Blistate od sreće. Jedan od razloga je taj što vas partner mazi i pazi i želi da vam ugodi na svaki način. Planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu, čuvajte se virusnih upala.

 

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

 

Posao - Odgovorno se odnosite prema svakom zadatku i trudite da sve poslove obavite na najbolji način. Ipak, bilo bi dobro da se i dalje usavršavate i širite svoja znanja jer ćete tako imati više mogućnosti za napredovanje u karijeri kao i za bolji duhovni uvid. Bićete prijemčiviji za lepe stvari. Potreba za samoćom je evidentna, ali i opasnost od nje. Birajte društvo.

Ljubav - Sa Devicama ste u minus fazi. Ukoliko je vaš partner rođen u tom znaku, rešavate da se na trenutak povučete i sa distance preispitate svoja osećanja.

Zdravlje - Boravak u prirodi i odmor su neophodni. Potražite savet psihologa ako je potrebno.

 

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao -Uspešan poslovni period vezan je za inostranstvo ili javnost. Kontaktirate sa puno ljudi i u tome ste uspešni. Potražite savet iskusnije osobe. U fazi ste napretka na svim poljima. Spremni ste da krenete u akciju, ali moraćete da smanjite doživljaj. Ne tražite pomoć od osoba koje nisu u stanju da vam je pruže. Izbegavajte da tvrdoglavo dokazujete svoje principe.

Ljubav - Ljubav je smisao vašeg života. Dajete se maksimalno, ali ne dobijate adekvatan odgovor. Sačekajte bolje vreme.

Zdravlje - Probleme ste sanirali, pa sada možete da uživate.

 

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori