Jeftin i ukusan napitak od lako dostupnih namirnica savršeno je dijetalno sredstvo koje će vam pomoći da skinete masne naslage sa stomaka.

Ako razmišljate o velikoj pripremi za leto, idealno rešenje za vas ponudila je nutricionistkinja Sintija Sas, koja je osmislila dijetalni napitak pomoću koga se obim struka može smanjiti za čak 10 centimetara, što je proporcionalno gubitku od 3 kilograma, za samo 4 dana! 

Kako bi vam ovaj "plan" uspeo, neophodno je da tokom četiri dana konzumiranja napitka izbegavate slatkiše, grickalice, masnu i kaloričnu hranu, a okrenete se zdravijim namirnicama. 

Sastojci:

  • 2 l vode
  • 1 krastavac
  • 1 limun
  • kašika đumbira u prahu
  • 12 listića mente

Priprema: 

Limun dobro operite, nemojte ga ljuštiti, isecite na kolutiće i ubacite u 2 l vode. Krastavac oljuštite, isecite na kolutove i dodajte u vodu, a zatim stavite i listiće mente i đumbir. Promešajte kašikom, poklopite i ostavite da odstoji u frižideru celu noć. 

Čim ustanete počnite sa konzumiranjem moćne tečnosti, popijte sve, a uveče napravite novi za sutra. Da biste videli rezultate, neophodno je da pijete ovaj napitak bar 4 dana i da ne pijete nijednu drugu tečnost. 

izvor: lisa

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori