Istoriju svoje neverovatne transformacije priča Kristal Devis. Njena priča otkriva kako neuobičajene metode mogu da daju sjajne rezultate.

Neobična priča sa sjajnim rezultatima

Pre godinu dana teško sam obolela od gripa. Lekovi iz apoteka nisu bili posebno efikasni. Jedna žena mi je  preporučila da pijem toplu vodu sa medom i limunom svako jutro. Naravno, reagovala sam skeptično, ali ipak sam je poslušala. Grip je prošao, ali ovaj napitak se jako dopao, pa sam počela sam da ga pijem svaki dan. I to činim već godinu dana. Evo šta se kod mene promenilo:

1) VEĆ GODINU DANA NISAM SE NIJEDNOM PREHLADILA. NE MUČE ME VIŠE BOLOVI U ŽELUCU

Celog života sam se razboljevala i nijedan virus me nije zaobišao. Istina, nikad nisam verovala u snagu narodne medicine. Bila sam rob apoteka. Od kada pijem ovaj napitak, za celu godinu čak nisam ni jednom kinula. Moje glavobilje su prošlost. Sada nosim med i limun gde god da krenem. Pijem taj napitak čak i u hotelima.

2) VIŠE NE PIJEM JUTARNJU KAFU, ALI SE VEOMA LAKO SE RAZBUDIM

Moj limuno-medeni koktel izbavio me od zavisnosti od kafe. Ranije, da bih se potpuno razbudila, bilo mi je potrebno skoro sat vremena. Sada imam mnogo više energije u toku dana. Odlično se naspavam, i nasmejana sam ujutru. Više nisam nervozna i  zaboravila kada sam poslednji put osećala napetost u prvom delu dana.

3) LJUDI U MOJOJ OKOLINI SU POSTALI ZDRAVIJI. I TO JE NAJVEĆA NAGRADA

Ubedila sam celu porodicu da slede moj primer. Tako, u prošloj godini, grip i druge zimske nevolje, nisam dobila ni ja, niti bilo ko iz moje porodice.

Ne znam kako deluje ovaj čaroban napitak, ali on radi! Veoma sam zahvalna toj ženi na savetu.

MOJ RECEPT

Za čašu napitka iscedim polovinu limuna, dodajem kafenu kašiku meda. Sve prelivam toplom prokuvanom vodom. Pijem svako jutro, nakon buđenja. Treba da kažem da ukus ovog koktela može da se menja: sve zavisi od meda i limuna, koji konzumirate. Ponekad je kiselkast, ponekad je presladak.

KAKO OVAJ NAPITAK DELUJE?

ŠTITI OD INFEKCIJA URINARNOG TRAKTA

Limun i med stimulišu rad probavnog trakta, a takođe hidriraju debelo crevo. Napitak je diuretski, a rezultat je odličan lek protiv zatvora i cistitisa.

POBOLJŠAVA VARENJE
Svaki deo ovog napitka potpomaže vaš probavni trakt. Limun pomaže žuči da proizvodi više žuči. Tako se namirnice prerađuju bolje, a vi dobijate od njih više hranljivih materija. Med poseduje moćna antibakterijska svojstva, samim time odlično vas štiti od bilo kakvih infekcija. Takođe, tera želudac da proizvodi više sokova koji omogućavaju organizmu efikasnije eliminisanje toksina. Iz tog istog razloga lakše ćete kontrolisati svoju telesnu težinu.

ČISTI KRV I ČUVA KOŽU

Limun ima mnogo pogodnosti za kožu, a pomaže i da se pročisti krv. Organizam, ako ga „hranite“ limunom, brže proizvodi nove krvne ćelije. Voda stimuliše proizvodnju kolagena, što je veoma korisno za vašu kožu.

Izvor: Blic

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori