Ovim preparatom ćete se rešiti zavisnosti od slatkiša i obnoviti organizam.

Lečiti se od parazita ili sprovoditi prevenciju (čak i ako mislite da nemate parazita u organizmu), potrebno je dva puta godišnje, dakle, jednom u šest meseci. Najefikasnije metode čišćenja organizma su narodne. Jedna od njih je sledeća:

Preparat od lana i karanfilića

Lan i karanfilić efikasni su gotovo kod svih vrsta parazita. Za pripremu mešavine za čišćenje, potrebno je uzeti 10 delova lanenog semena i 1 deo suvih cvetova karanfilića  (100 grama semena lana i 10 grama karanfilića). Sve zajedno usitniti u prah, u mlinu za kafu ili kupiti samleveno u radnji sa zdravom hranom.

Uzimati svaki dan po 2 ravne supene kašike, u toku tri dana. Prah možete dodati u kuvanu hranu, u jedan obrok, ili ga pojesti, i nakon toga popiti čašu tople vode (najbolje je u jutarnjim časovima). Posle trodnevnog uzimanje ove smese, napravite pauzu 3 dana. Zatim sve ponovite. Ovu smesu treba konzumirati mesec dana. 

Ovo je veoma efikasno sredstvo. Kod konzumacije, ova mešavina ostaje na zidovima gastrointestinalnog trakta, a rezultat je da će paraziti biti „primorani“ da napuste vaš organizam. Za poboljšanje rezultata, da paraziti konačno napuste svoje prebivalište, preporučuje se korišćenje odvara lana, na prazan želudac.

Za čišćenje organizma dobro je uzimati kiselomlečne proizvode, semenke bundeve, suncokreta, orahe, peršunov list, mirođiju, sveže ceđene sokove od voća i povrća.

Pre uzimanja priordnih preparat obavezno konsultujte svog lekara.

Izvor: Uspešna žena

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori