Kilogrami nestaju kao od šale

Suzi Bureli tvrdi da je tajna vitke linije leži u pravilno pripremljenoj večeri koju nikada ne biste trebali da jedete nakon 20 časova.

Mnogi ljudi najviše hrane pojedu u toku večere, a to je zapravo najveća greška. Telu je potreban predah u toku noći pa zato poslednji obrok u toku dana ne bi trebao da ima više od 400 kalorija.

"Dešava se da smo tokom dana zauzeti i da ne stignemo da imamo pravilne i hranjive obroke, pa zato jedemo nešto s nogu. Kada uveče dođemo kući osećamo veliku glad i u tom slučaju posegnemo za nezdravom hranom i pojedemo mnogo više nego što nam zaista i treba. Nakon toga obično legnemo u krevet, a to je odličan recept za gomilanje kilograma", kaže ona.

"Ne samo da će lagana večera osigurati da se osećate bolje i lakše, nego ćete imati mirniji san, a ujutru ćete se probuti gladniji, što je odlično. Tako ćete imati obilniji doručak koji će pokrenuti metabolizam i držati vas duže sitim.

Cilj ishrane koja topi kilograme je da vas uvede u rutinu gde će doručak biti najobilniji, a večera lagana. Takvi obroci su put do savršene kilaže.

Kako biste ispoštovali ovo pravilo i zadržali se u okviru od 400 kalorija, neka večera bude bogata povrćem, a porcije proteina neka budu minimalne.

Komad crvenog mesa, piletine ili ribe veličine dlana će biti dovoljan. Uz ovaj režim je dozvoljen i komad dezerta, samo vodite računa da se zadržite na jednom parčetu torte ili jednoj štangli čokolade, ali ništa više od toga.

Izvor: stil

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori