Hana je od 12. godine na različitim dijetama, ali nakon svake bi vratila svaki izgubljeni kilogram. Tek nedavno otkrila je svoju magičnu formulu za održavanje kilaže i rešila je da je podeli sa drugima na Instagramu.

Jedna od popularnijih fitnes Jutjuberki, Hana, smršala je 35 kilograma. Potpisuje se kao "HighCarb Hannah", jer, kako kaže, sebe ne lišava ugljenih hidrata.

Ona je, kako kaže, godinama pokušavala sve i svašta kako bi skinula kilograme, ali svaki put oni bi se vratili. Onda je 2014. godine rešila da pređe na vegansku ishranu i tu učinila najveću grešku - jela je neograničenu količinu voća, misleći da od toga neće dobiti višak kilograma.

- Jela sam oko 30 banana dnevno - priznaje Hana. Prirodno, od toga se dodatno ugojila i onda joj je sinula ideja.

Rešila je da sebe ne lišava bilo čega u ishrani, ali da uz svaki obrok jede mnogo povrća.

- Ne lišavam se ničega. Jedem i ugljene hidrate, ali obavezno uz svaki obrok jedem mnogo zelenog lisnatog povrća. Uz ručak jedem salatu ili neko zeleno povrće, doručak je smuti od mnogo povrća, a uz večeru obavezno brokula na pari - savetuje ona.

Dok je u početku samo vodila računa o ishrani, kako su se kilogrami topili, počela je i da vežba. Danas ide tri puta nedeljno u teretanu, a usput radi i jogu.

T.G.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori